Παρά Πέντε

Παρά Πέντε

Μια τυπική μέρα με την flying paradise

https://www.flying-paradise.com/

Γύρω στις 9 π.μ., μετά από μια βουτιά και πρωινό (και τα 200 pushups), θα δούμε τον καιρό (Διαδίκτυο και τον ουρανό) και θα αποφασίσουμε σε ποια τοποθεσία να πάμε.

Είμαστε συνήθως στο λεωφορείο στο δρόμο μας μεταξύ 9 και 10 π.μ., ανάλογα με τον καιρό και τα επίπεδα των πιλότων.Το μεσημέρι, θα κάνουμε πικ-νικ για μεσημεριανό γεύμα ή σαλάτα σε ταβέρνα (επιλογή πιλότου).

Στόχος μας είναι πάντα να φτάσουμε στο ξενοδοχείο, είτε απευθείας είτε κάνοντας ένα τρίγωνο, ανάλογα με το ιπτάμενο χώρο, τις συνθήκες και την πιλοτική εμπειρία.Θα πάρουμε πιλότους όσες φορές είναι απαραίτητο και θα τους πάμε στην πλησιέστερη εκτόξευση-μέχρι 3 φορές την ημέρα!

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, για να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειάζεστε, (να εγκαταστήσετε μια μπάρα ταχυτήτων, να ελέγξετε τα εργαλεία σας), αλλά και – αν θέλετε και αν δεν είστε ήδη κορυφαίος πιλότος, για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την πτήση σας κοιτάζοντας την απογείωση , την πτέρυγα-over ή την καθοδήγηση από το ραδιόφωνο σε θερμική.

Ένας από εμάς πετάει πάντα και παίρνουμε τακτικά πιλότους μαζί μας στις κλασικές διαδρομές XC.Χρησιμοποιούμε 10 sites και 14 εκτοξεύσεις, όλα πολύ διαφορετικά από το άλλο, το καθένα με το δικό του στυλ και γοητεία.Θα σας ενημερώσουμε πριν από κάθε πτήση σχετικά με το site, τις καιρικές συνθήκες, τι XC είναι δυνατή την ημέρα, κλπ.Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε πληροφορίες με σκοπό την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας και της επίδοσής σας, για να μην σας δώσουμε πονοκεφάλους!

Κάθε δευτερόλεπτο το βράδυ το ξενοδοχείο προετοιμάζει ένα γεύμα για μας σε πολύ σωστή τιμή, αλλά αν προτιμάτε μπορείτε να φάτε σε μια ωραία ταβέρνα 300 μέτρα από το ξενοδοχείο ή στο χωριό.Οι εβδομάδες εκτελούνται χωρίς κανένα σχέδιο, μαζεύοντας δραστηριότητες και θέσεις που πετούν ανάλογα με τον καιρό και πώς αισθάνονται οι άνθρωποι. .

Μετάβαση στο περιεχόμενο