Ανακοινώσεις|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2018, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”, ο Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων “Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ”, ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 1η Σεπτέμβρη στην παράσταση “Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΚΗ”, στο έργο του Παναγή Μπαρμπάτη “Ο χορωδιακός και λυρικός Μίκης Θεοδωράκης”, στο λιμάνι “Π” του Ναυπλίου.

 Στην παράσταση συμμετείχαν επίσης :

  • Το μεικτό πολυφωνικό σχήμα χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου (Διδασκαλία-Διεύθυνση Θεοδόσης Αντωνιάδης)
  • Η νεανική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου (Διδασκαλία-Διεύθυνση Θεοδόσης Αντωνιάδης)
  • Το φωνητικό γυναικείο σύνολο “ΣΥΜΦΩΝΙΑ” (Διδασκαλία-Διεύθυνση Θεοδόσης Αντωνιάδης)
  • Η δημοτική χορωδία SAN GIACOMO Κέρκυρας (Διδασκαλία-Διεύθυνση Antoniy Ivanov)
  • Η χορωδία ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης (Διδασκαλία-Διεύθυνση Χριστίνα Αθανασοπούλου) και
  • Η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας.

 Ερμήνευσαν με απολαυστικό τρόπο οι γνωστοί λυρικοί καλλιτέχνες: Αντώνης Κορωναίος, Ελένη Βουδουράκη, Παντελής Κοντός, που απογείωσαν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες το μουσικό έργο, με τη συνοδεία μιας εξαιρετικής ορχήστρας της Συμφωνικής Μαντολινάτας   Ελλάδας.

 Ήταν μία υπέροχη βραδιά στο κατάμεστο λιμάνι του Ναυπλίου! Ο κόσμος απόλαυσε αυτό το εκπληκτικό έργο και συμμετείχε σιγοτραγουδώντας.  Η μεγάλη περσινή συναυλία του Καλλιμάρμαρου, αφιερωμένη στο ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, υπό τη μοναδική ενορχήστρωση, χορωδιακή επεξεργασία και διεύθυνση του μαέστρου ΠΑΝΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΤΗ, του εμπνευστή αυτού του καλλιτεχνικού εγχειρήματος, πραγματοποιήθηκε και στο Ναύπλιο στα πλαίσια της Ναυτικής Ναυπλιάδας.

 Η συμμετοχή σε αυτή την κορυφαία συναυλία, με σπουδαίους καλλιτέχνες και την εξαιρετική Συμφωνική Μαντολινάτα, ήταν μεγάλη τιμή και εμπειρία για τα μέλη της χορωδίας μας.

 Τη διδασκαλία, επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας μας έχει από το 2001 ο αρχιμουσικός και μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης.

 Ο επόμενος σταθμός για τη χορωδία μας είναι η Κάρυστος, προσκεκλημένη του Μουσικού Δίαυλου Καρύστου, στις 22 Σεπτέμβρη 2018.

Λυγουριό, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κων. Μελάς

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο