Ανακοινώσεις|

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ Λυγουριό,  20-7-2018

 ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 

  

  ΠΡΟΣ : Μουσικό  Σύλλογο  Ερμιόνης

 Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Λυγουριού και στα μέλη της δημοτικής μας χορωδίας η αναγγελία του απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού δάσκαλου και μαέστρου Τάκη Μανιάτη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας το πρωί της Κυριακής 15 Ιουλίου 2018.

 Δεν είναι πολύς ο καιρός, ήταν Σάββατο 5 Μαΐου 2018, όταν βρεθήκαμε με το δάσκαλό σας, δυστυχώς για τελευταία φορά, και όλους εσάς στο Λυγουριό, στο 2ο χορωδιακό φεστιβάλ βυζαντινών ύμνων.

 Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στην Ερμιόνη, στην Ερμιονίδα, στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Έφυγε ο δημιουργός, ο άνθρωπος, ο φίλος, ο οραματιστής, ο αγωνιστής. Ο σεμνός, σοβαρός, ανιδιοτελής και προσιτός. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Είμαστε πολύ τυχεροί, όσοι από εμάς γνωρίσαμε το δάσκαλο και μαέστρο Τάκη Μανιάτη.

 Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της γης που τον σκεπάζει.

 Παράκληση, να μεταφέρετε τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της χορωδίας μας στα μέλη του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, τους χορωδούς, αλλά πρώτιστα στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία να επιδοθεί και αντίγραφο του παρόντος. Τους ευχόμαστε καλό κουράγιο και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και υπομονή.

Με τιμή

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος

Βασίλης  Κων.  Μελάς

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο