Εκδηλώσεις|

 Απο τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ   ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ εκδόθηκε το Δελτίο Τύπου :

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών-Βυζαντινών Ύμνων, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, αποδεχόμενη την πρόσκληση των συνδιοργανωτών Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού, Δήμου Επιδαύρου και Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της με εκκλησιαστικούς ύμνους.
Τη διεύθυνση-διδασκαλία  είχε ο Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Στο 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής και Θρησκευτικών Ύμνων, που πραγματοποιήθηκε από 4 μέχρι 6 Μαΐου και το οποίο  τείνει να γίνει θεσμός στο δήμο μας, συμμετείχαν 13 χορωδίες από την Ελλάδα και την Ρουμανία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο βουλευτής κ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Remetea Chioarlilui Ρουμανίας κ. Calin Petricaο με αντιπροσωπεία του Δήμου του και τους ιερείς Ciurdas Ioan. Romulus και Bilt Maran, οι ιερείς π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος και π. Γεώργιος Λεονάρδος, o Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού κ. Καψάλης, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αισώπου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων  και πολλοί φίλοι από διάφορα μέρη του Νομού μας.
Λυγουριό,  8-5-2018
Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κων. Μελάς

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο