Ανακοινώσεις|

 ?o 2o Epidavros Triathlon ??? ???? ??????????????? ???? 16 ??? 17 ??????????? 2017 ???? ???? ?????????, ???????????????? ?? ????????? ????????.

Για την ασφάλεια και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, εργάστηκε για πολλές ώρες με απόλυτο επαγγελματισμό μια μεγάλη ομάδα που αποτελούνταν από 130 εθελοντές, 9 αστυνομικούς, 8 ναυαγοσώστες της ΕΝΑΚ εξοπλισμένους με ένα σκάφος και seedoos, 6 δύτες της Epidive, 5 κριτές του ποδηλατικού σκέλους επιβαίνοντες σε μηχανές, 5 κριτές του κολυμβητικού και δρομικού σκέλους, 6 Σαμαρείτες, ένα ασθενοφόρο και ομάδα ιατρών .

Ο αγώνας αυτός ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό συμμετέχοντα. Επίσης κέρδισε ήδη και μια πρωτιά αφού είχε τις περισσότερες παιδικές συμμετοχές γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Ο Δήμο Επιδαύρου ευχαριστεί για την συνεργασία όλους τους συνδιοργανωτές καθώς και τους συντελεστές, χορηγούς και εθελοντές για την υλική και ηθική υποστήριξή τους καθώς και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το ιδιαίτερο χρώμα που έδωσε στην περιγραφή του αγώνα.

Από τον Δήμο Επιδαύρου

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο