Ανακοινώσεις|

????? ????? ???????????!

???? ?????? ??????? ???? ??? ???, ???? ???????? ???? ?? ???????.

?? ?????? ??? ????????? ????? ???? ??? ?????????? ???? 26 ???????, ?? ?????, ?? ??? ??????? ????????? ??? ??????? ????????? ??? ?????? ???, ??????????? ???? ?? ???????? ??? ???? ???????? ?????????? ?? ??? ??? ??????, ??? ?? ???????? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ??? ??? ?????????? ??? ?? ????? ?????? ???? ?????????? ???????? ??????????? ??? ??????????? ??? ?????? ??? ?????? ??? ???? ????????.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ έχει οργανώσει ενημερωτικές δράσεις στο Ναύπλιο, στο Λυγουριό, στο Γαλατά και στον Πόρο.

Ομάδα εργαζομένων, φίλων και εθελοντών θα βρίσκεται κοντά σας για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το δρόμο για «καθαρή» ζωή και να ενισχύσουμε τη σχέση μας με την τοπική κοινωνία. Χωρίς εσένα αποκλείεται!

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Δευτέρα 26 Ιουνίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, Ναύπλιο

18.00- 21.00 ενημερωτικό περίπτερο

Τρίτη 27 Ιουνίου στην πλατεία του Λυγουριού

18.00- 21.00 ενημερωτικό περίπτερο

 

Δευτέρα 3 Ιουλίου Γαλατάς- Πόρος

Ενημερωτική παρέμβαση

12.00-14.00 στο λιμάνι του Γαλατά

18.00-21.00 στην πλατεία Δημαρχείου, Πόρος

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την υποστήριξη και τη φιλοξενία τους Δήμους Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας- Μεθάνων και Πόρου.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ουσιών. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων, καθώς και στις οικογένειές τους.

Σε όλα τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ.. 27520-47251, 27520-47270.

Δείτε εδώ τη αφίσα της εκδήλωσης.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο