Ανακοινώσεις|

?????????? ??????? ??? ???? ??? ???? ?????????? ???????????? ?????? ??? ???????. ??? ?????? ???? ?????? ?????? ??? ??? ????????? ??? Bike Challenge Tour 2017, ??? ?? ????? ?? ???????? ??? ???????????, ??? ?? ??????? 29 ???????? ??? ??? ??? ??????? 01 ????? 2017, ?? ????????? ??? ????????????, ??? ????, ??? ?????? ??? ??? ????????.

Ο ΠΟ Διομήδης Άργους, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, οι δήμοι Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και η whynot, διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), ένα 3ήμερο open ποδηλατικό αγώνα δρόμου, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου που έχουν γίνει στην Ελλάδα και αναμένεται να γίνει θεσμός για ο άθλημα. Τα 178 αγωνιστικά χλμ. (αντοχή και χρονόμετρο) και τα 35 χλμ. για μικρούς ποδηλάτες (διασυλλογικοί Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα, παμπαίδων – παγκορασίδων), δείχνουν αυτή ακριβώς την διαφορετικότητα και μοναδικότητα του αγώνα.

Βουνό, θάλασσα, δάση, τεχνικά κομμάτια, γρήγορες ευθείες, απαιτητικές ανηφόρες, συνθέτουν όλα μαζί ένα επίσης απίστευτο σκηνικό, το οποίο δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν φίλο του ποδηλάτου. Από το Τολό, στον Γαλατά Τροιζηνίας και από εκεί στη Νέα Επίδαυρο και στο Λυγουριό δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ένα φανταστικό ταξίδι στην Αργολίδα και την Τροιζηνία, από μια διαφορετική οπτική γωνία. Άνθρωποι και ποδήλατα, σε μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη, σε όλους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

·         Σάββατο 29/04/2017

Διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών (παμπαίδες, παγκορασίδες) απόστασης 7 χλμ. στο Τολό, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικροί  αθλητές και αθλήτριες, με δελτίο ΕΟΠ, θεωρημένο για το 2017.

Open Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 14 χλμ. στο Τολό.

·         Κυριακή, 30/04/2017


Open Αγώνας Αντοχής 84 χλμ., με εκκίνηση από τον Γαλατά και τερματισμό στην Τροιζήνα.

·         Δευτέρα 01/05/2017


Open Αγώνας Αντοχής 80 χλμ., με εκκίνηση από το Λυγουριό και τερματισμό στην Επίδαυρο

Φυσικά θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, καθ’ όλο το τριήμερο, σε συνεργασία με τους Δήμους, αλλά και τοπικούς Φορείς και επιχειρηματίες.

Όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.why-n.gr. Χάρτες, video και φωτογραφίες από τις διαδρομές, οδηγίες για τους θεατές, και φυσικά τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή. Οι δηλώστε συμμετοχή ολοκληρώνονται στις 06 Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές του Early Bird.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

Official site: www.why-n.gr/event/bike-challenge-tour-2017

Συμμετοχές – Εγγραφές: www.why-n.gr/shop/event/bike-challenge-tour-2017

Facebook: www.facebook.com/whynoteventsgr

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/358956904490825V

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο