Εκδηλώσεις|

Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 19ης έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ.κ. Ντίνα Νικολάκου, Βασίλης Σιδέρης, Φάνης Στεφανόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Τάσος Τζανής, Γιάννης Σαρρής, Ελένη Παναγιωτοπούλου, καθώς και η Προϊσταμένη των Ενάλιων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Αγγελική Σίμωσι.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Δήμαρχος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους στόχους που έχει θέσει ο Δήμος Επιδαύρου και στον σχεδιασμό για την επίτευξή τους, σχετικά με το θέμα του λιμένα Αρχαίας Επιδαύρου και τις ενάλιες αρχαιότητες που βρίσκονται σε αυτό. Η παρουσία της κ. Σίμωσι στα εγκαίνια της έκθεσης, σηματοδοτεί την θετική πορεία στην εξέλιξη του θέματος.

Εξαιρετική υπήρξε η συμμετοχή του παιδικού τμήματος της χορωδίας του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας” που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου παρουσίασε τις δράσεις της και πρόσφερε στους παρευρισκόμενους προϊόντα παρασκευασμένα από τους σπουδαστές της.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας μας χάρισε μια ξεχωριστή συναυλία με θέμα: “Ως πότε πια η τύχη μου θα με έχει δικασμένο να σέρνομε στην ξενιτιά σαν φύλο μαραμένο”. Η εξαιρετική ερμηνεία των παιδιών ενθουσίασε το κοινό.

Στην φετινή έκθεση συμμετέχει με περίπτερο για πρώτη χρονιά και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και 31 Ιουλίου 2016.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν την έκθεση, για την επόμενη εβδομάδα, έχει ως εξής:

  •  Παρασκευή 8/7/2016. Παρασκευή γλυκού τραχανά με μέλι, από τον επαγγελματία κ. Μάλιο Αναστάσιο.
  • Σάββατο 9/7/2016. Pasta Party από την “ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” κ. Ξύδη Ευάγγελο και την “ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΉ ΛΙΜΝΩΝ’ κ. Κακούρο Δημήτριο, με την στήριξη του chef κ. Λέκκα Γεωργίου.
  • Κυριακή 10/7/2016. Μουσική βραδιά με το σχήμα “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”
Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο