Ανακοινώσεις|

? ???????? ??????? ????????? ??? ?? ????? ?????????? ????? ???????? ??? ?.?.?.?.?.?. ???????? ??????????? ?? ????? ?????????? “????? ????” ?? ?????? ??????? ????? ??? ??????? ???? ?????????, ?? ??????? 25 ??????? 2016 ??? ?????? ?????? ??????????? ?????????, ?? ????? ??????????? ??? ????? ????????, ????? ?? ??????? ??????????, ??????? ??? ?????? ????? ??? ?? ??????????-????????? ??????? ?????????.

Η παρουσίαση του έργου ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Επιδαύρου για τον 7ο Επιδαύριο δρόμο,   ο οποίος είναι πλέον θεσμός. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μεγάλη ηθοποιό και πολιτικό  Άννα Συνοδινού η οποία έφυγε από κοντά μας στις 7-1-2016. Για την Συνοδινού μίλησαν ο λογοτέχνης και κριτικός κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κωνσταντίνος Πυλαρινός και ο σκηνοθέτης κ. Ηλίας Μαλανδρής, προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό από το οικογενειακό της αρχείο.

 Οι χορωδίες, οι μουσικοί (ορχήστρα και λαϊκή ορχήστρα που πλαισίωναν τις χορωδίες), οι τραγουδιστές και ο μαέστρος καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, το οποίο είχε κατακλύσει τις κερκίδες του αρχαίου σταδίου. Ο χώρος αυτός αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι μπορεί να φιλοξενήσει παρόμοιες εκδηλώσεις και ήταν ευτύχημα που παρευρισκόταν ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, ο οποίος έχει όραμα για καινούργια και καινοτόμα πράγματα στην Επίδαυρο.

 Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, τιμώντας και τη μεγάλη τραγωδό Άννα Συνοδινού, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Δημαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κων/νος Γκάτζιος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ κ. Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Σαρρής, Τάσος Τζανής και Γιώργος Γαβρήλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τάσος Χρόνης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελία Αισώπου, η οποία έκανε και την παρουσίαση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού κ. Παναγιώτης Καψάλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Λυγουριού κ. Γεώργιος Ζήσης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου μας.

Λυγουριό, 28  Ιουνίου 2016

 Ο Πρόεδρος

 Βασίλης  Γ.  Μπιμπής

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο