Ανακοινώσεις|

? ????? ?????????, ??? ??????? ??? ??????????? ?????????? ??? ????? ??????? ?????????, ?????????? ???? ?? ?? ???????? ??????? ????????? ?? ??????? 18 ??????? 2016, ??? 15? ????????? ????????? ???? ???????? ???? ??? ????? ???? ??? ????? ????????? ??? ????????.

 Η συνάντηση αυτή έχει γίνει πια θεσμός για τον τόπο μας, αναδεικνύοντας την ποιοτική μουσική, προωθώντας την επικοινωνία και προάγοντας τον πολιτισμό.

 Στη φετινή εκδήλωση προσκεκλημένες του Δήμου και της δημοτικής χορωδίας ήταν τρεις χορωδίες με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο χορωδιακό τραγούδι. Το χορωδιακό εργαστήρι του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης υπό την διεύθυνση του Τάκη Μανιάτη, η χορωδία Τρίπολης υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Γαργαλιώνη και η μικτή χορωδία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τραπέζης Ελλάδος υπό την διεύθυνση του Κώστα Ευαγγελάτου, οι οποίες ερμήνευσαν εκλεκτά τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η βραδιά έκλεισε με την δημοτική μας χορωδία υπό την διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη με τραγούδια γνωστών ελλήνων δημιουργών.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός, ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σαρρής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κ. Αισώπου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ασκληπιείου κ. Καψάλης, ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου κ. Ξυπολιάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σχινάς, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου “Καββαδία”, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι της καλής μουσικής.

Λυγουριό, 21 Ιουνίου 2016

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος

Βασίλης  Γ.  Μπιμπής

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο