Ανακοινώσεις|

??? ??????? ??? ??????????? ??? ????? ????????? ?? ??? ???????????? ????????? ??? ????????? ???????? ?. ??????? ???????????? ??? ??? ????????? ??? ??????????? ???? ??????? ???????? ??????? ???????? ????????? (?????? ?????????), ???????????????? ???????? ??? ????? ??? ??? ???????????? ??? ??? ?????? ????????? ???????? ?. ?????????? ?????????, ?? ??????? ??? ??? ??????? 4 ??? 5 ??????? 2016.

Συνοδευόμενοι από τον κ. Δήμαρχο Επιδαύρου και αντιπροσωπεία φορέων του Δήμου, περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Ασκληπιού, στα σημαντικά Βυζαντινά Εκκλησάκια και στα Μουσεία της περιοχής μας. Επίσης επισκέφθηκαν όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου, όπως Σχολεία και Κλειστό Αθλητικό Κέντρο, προκειμένου να καταγράψουν την υπάρχουσα κτιριακή υποδομή για την όσο καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του νέου Εκπαιδευτικού Θεσμού, του Σχολείου που ήδη έχει ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Διευθυντή.

Επίσης,  ο χώρος που καταδεικνύεται ως ο ιδανικότερος, με την σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, για την δημιουργία της φοιτητικής κατασκήνωσης και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, είναι ο χώρος του αλσυλλίου δίπλα στο Κέντρο Υγείας στο Λυγουριό.

Στον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλου του εγχειρήματος συμμετέχουν εκτός από τον Δήμο Επιδαύρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Διάζωμα.

   Ο Δήμαρχος

   Κωνσταντίνος Γκάτζιος

 

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο