Ανακοινώσεις|

? ????????? ??? ???????? ?????????? ????? ??? ?????? ??? ????????? ??? ???????? ???, ??????????? ??? ??? ??????????? ??????? ??? ?? ??????. ??? ????? ?? ????????, ?? ?????????????, ?? ??????????…

Προβάλλαμε τοπικά προϊόντα που έγιναν με μεράκι και αγνά υλικά, όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, λικέρ αρμπαρόριζας, χειροποίητο σαπούνι, καλλυντικές κρέμες από φυτικά υλικά, μοναδικά αναμνηστικά απολιθωμάτων από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Οι αισθητικοί μας, πρόσφεραν περιποίηση στις μαμάδες που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας: καθαρισμός και μασάζ προσώπου, περιποίηση νυχιών, μανικιούρ και εφαρμογή προϊόντων ομορφιάς.

Φτιάξαμε γκόγκες με αλεύρι, αλάτι και νερό. Μαγειρεύεται νωπό, περιχύνεται με  ζεστό λάδι και πασπαλίζεται με γευστική μυζήθρα! Οι μάγειρές μας έδωσαν μια πιο γλυκιά εκδοχή, σερβίροντας τις γκόγκες με λιωμένο μέλι!

Εκθέσαμε τα εργόχειρα των μαμάδων και των γιαγιάδων μας, μνήμες μιας άλλης εποχής. Θαυμάσαμε την τέχνη και την υπομονή των γυναικών και αφήσαμε στην κρίση του κοινού και της κριτικής επιτροπής την ανάδειξη και βράβευση των πιο όμορφων και περίτεχνων κεντημάτων.

Τα παιδιά διασκέδασαν ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας χειροτεχνίες για τις μαμάδες τους και κυνηγώντας τον κρυμμένο θησαυρό! Η βραβευμένη συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Έλενα Παπαπρίζου, διάβασε στα παιδιά το παραμύθι της ΄Το Γάλα της Αγάπης΄!

Το βράδυ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά πραγματοποιήθηκε ομιλία της προέδρου του συλλόγου κας Βαρβάρας Μεταλληνού για τον σημαντικό ρόλο της μητέρας σαν τροφού και παιδαγωγού, και παρουσιάστηκε το πραγματικά σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Και φυσικά μαζέψαμε τρόφιμα για τις ανάγκες της Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου ΜΑΝΑ! Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν με τη συνεργασία και τη χορηγία τους!

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο