Ανακοινώσεις|

? ????? ????????? ?????????? ???? ?????? «??????? ?????» ? ????? ???????????????? ??? ??? 15 ?? ??? 18 ???????? ??? ????????? ?????? ???????????.

Η πρώτη & σημαντικότερη Έκθεση για την προβολή της ολοκληρωμένης εικόνας της Ελλάδας, μέσα από τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της, η Έκθεση κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του επισκέπτη & του συμμετέχοντα είναι πλέον γεγονός.

Περιφέρειες, Δήμοι & επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα και στα αγνά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα μέσα από Live εκδηλώσεις Μαγειρικής & κεράσματα από το διάσημους & καταξιωμένους σεφ Μιχάλη Ντουνέτα & Ανδρέα Λαγό, Παρουσίαση Ελληνικών κοκτέιλ από τον βραβευμένο bartender Γιάννη Ζαχόπουλο, Παραδοσιακές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με το Νίκο Φιλιππίδη & τον Κώστα Μήτση, το Μιχάλη Πολυχρονάκη, Χορευτικά συγκροτήματα από συλλόγους βόρειου & νότιου Αιγαίου, από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη & τον Πόντο, Συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα, και το ρόλο της Γαστρονομίας σ αυτήν, Success Stories από νέους ανθρώπους που άφησαν την πόλη, δραστηριοποιήθηκαν στην Περιφέρεια και κατάφεραν να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Καθημερινά σημαντικοί guests από τον τομέα της ελληνικής γαστρονομίας φιλοξενούνται στην κουζίνα του Παραδοσιακού Παντοπωλείου της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» και ετοιμάζουν για όλους τοπικά παραδοσιακά πιάτα.

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου της Έκθεσης

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της Παρασκευής 15-4-2016

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Σαββάτου 16-4-2016

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της Κυριακής 17-4-2016

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου 15-4-2016

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο