Ανακοινώσεις|

?? ?????? ??? ??????? ??? ??? ????, ? ????? ?????????, ? ???? ?????????? ??? ? ??????? ????????, ????????? ?? ????? ?????? ?? ?????, ??? ????????????? ??? ????????? ???????  3 ???????? 2016 ??? ?????????? ?????? ??? ????? ????????? ??? ????????.

Εκείνες, που είχαν ρομαντισμό, αγάπη, καλή διάθεση, αναζητήσεις.

Με τραγούδια του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, του ΝΟΤΗ και της ΝΕΝΑΣ, διασκευές γνώριμων ήχων και στίχων αλλά και εμπνευσμένα κουπλέ και ρεφραίν από τη Λατινική Αμερική, οι καλλιτέχνες κατάφεραν να κρατήσουν επί δύο συνεχείς ώρες τους ακροατές- θεατές τους, σε μια κατάσταση ψυχικής ανάτασης.

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώθηκαν ξανά, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους επιτυχημένη συνεργασία, πραγματοποιώντας συναυλίες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο τόπος του Λυγουριού, ήταν μια από τις στάσεις τους σε τούτη την περιήγηση και ήταν πραγματικά  ένα πρόγραμμα  ‘’γροθιά’’ στους χαλεπούς κι αμφίβολους χρόνους που διανύουμε.

Τραγούδια, που ενώνουν αλλοτινούς χρόνους και τόπους, που εκφράζουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τους καημούς της ψυχής.

Τραγούδια, ερμηνευμένα με πάθος.

Τραγούδια, βάλσαμο για την καρδιά και το νου.

Ένα μουσικό πρόγραμμα, σαν… η ποίηση να είχε βρει τόπο για να αδράξει.

Καθισμένη… στις χορδές από τις κιθάρες  και στα χρώματα από τις νότες.

Το πιο εντυπωσιακό όλων, ήταν η ανταπόκριση του κόσμου. Με ελεύθερη είσοδο για τους μουσικόφιλους έμοιαζε σαν το πρόγραμμα να είχε από μόνο του, την δυναμική να αποδείξει, πως η τέχνη είναι ένα σοβαρό όπλο διαμαρτυρίας και αντοχής σε καιρούς παρακμής.

Στον απόηχο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Ίων Ξυπολιάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού ‘’Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ’’  ευχαρίστησαν ενθουσιασμένοι, τόσο τους καλλιτέχνες αλλά και τον κόσμο που πλημμύρισε αεικίνητος την αίθουσα, ενώ δεσμεύτηκαν για ανάλογες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Το σίγουρο είναι πως ο τίτλος της συναυλίας επαληθεύτηκε. ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ… είναι ΜΟΝΟ μια σελίδα ζωής.

Και στο Λυγουριό, έφτιαξαν την δική τους σελίδα.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο