Ανακοινώσεις|

? ???????????? ???????? ????????? «? ?????????» ?? ?????????? ?? ?? ????? ????????? ??????? ??? ????????????? ???????????? ?????????? ??? ????????? ??????? ??? ?????? ??? ?????? 6-9 ????, ?? ????? «? ??????? ??? ?????????», ?? ????? ????????? ? ?? ???? ?????, ?????????? ???????????? ??????, ???????????? ?????? ??? ????????? ????????????????.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.

 Το εργαστήρι αυτό, μέσα από το πρίσμα της κινησιολογίας, του λόγου και της μουσικοκινητικής, απευθύνεται σε παιδιά και προσεγγίζει τη γραφή με ένα διαφορετικό τρόπο. Με τη μέθοδο «Παιδική Παραστατικότητα» και των τεχνικών της, με στόχο την ανάδυση της προσωπικής γραφής του παιδιού, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή του και καλλιεργείται το ενδιαφέρον του για τον αλφαβητισμό – γραφή.

 Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στο νέο αυτό εγχείρημα. «Ο Καββαδίας» ευχαριστεί θερμά την κα Κίτνα και υπόσχεται αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.

 Με επιτυχία το πρόγραμμα κίνησης και γραφής με τίτλο: «η μουσική των γραμμάτων».

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο πολιτιστικών δράσεων του Συμποσίου Συγγραφέων της Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, στο οποίο συμμετέχει «Ο Καββαδίας» με τη στήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

Δείτε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο