Ανακοινώσεις|

 

 ?? ?????? ???????? ???????????????? ??? ??????? 28 ??????????? 2016, ?? “??????????? ??????? ????????” ??? ???????? ? ???????? ??? ??????? ??? ???????? ??? ????????? ?????? “?? ???????”.
 ? ???????? ??? ???????? ??????? ??????? ?????????? ?? ?????? ??? ????? ??? ???????? ????? ???? ????????????????, ???? ??????????? ??? ??? ???????? ???? ??? ??? ??? ??????? ????

Επίσης ανακοίνωσε ότι η βραδιά αυτή αφιερώνεται στη Μαρία Παναγούλια-Σέρφα, η οποία υπήρξε μέλος της χορωδίας και έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας με τον πιο άδικο τρόπο.
 Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.ΕΠ. Τάσος Σμυρλής και ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης.
 Τα τραγούδια από τους φίλους μουσικούς Βαγγελίτσα Σμυρλή, Κώστα Γεώργα και Μιχάλη Παγίδα δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα, γίναμε όλοι μία παρέα σιγοτραγουδώντας μέχρι τα μεσάνυχτα.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Γκάτζος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Αισώπου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγουριού Παναγιώτης Καψάλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος  αντιπολίτευσης Τάσος Χρόνης και Κατερίνα Τζαβέλλα, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.ΕΠ. Τάσος Σμυρλής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Καββαδία Ίωνας Ξυπολιάς με μέλη του Δ.Σ. και οι Διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου Άννα Καπετανάκη και Μιχάλης Γιαννούλης.
 Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου, ευχαριστεί τους φίλους που την στηρίζουν όλα τα χρόνια σε όποια εκδήλωσή της καθώς και τους δωροθέτες για την προθυμία τους να προσφέρουν δώρα τα οποία κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Και του χρόνου με υγεία.
 Καλό μήνα, καλή Άνοιξη και καλές Απόκριες!

Λυγουριό, 1 Μαρτίου 2016
 Για τη χορωδία
 Ο Πρόεδρος
 Βασίλης  Μπιμπής

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο