Ανακοινώσεις|

?????? ??? ???????? ??? ?? ??? ???????????? ??????????, ? ???????????? ???????? ????????? “? ?????????” ??? ????????? ??? ?????????? ??? ??????????? ??????? ?? ?? ???????? ?????????:

-Τσικνοπέμπτη:
Ελάτε όλοι να ξεφαντώσουμε με σουβλάκια, κρασί και άφθονο κέφι, στον αύλειο χώρο της αποθήκης εργασιών του Λυγουριάτικου Καρναβαλιού (πρώην ελαιοτριβείο Παπαϊωάννου), την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 20:00. Και φυσικά όλα αυτά, υπό τους ήχους των τοπικών παραδοσιακών αποκριάτικων τραγουδιών, που θα ξεσηκώσουν από το απόγευμα τις γειτονιές του Λυγουριού…με την κατάλληλη συνοδεία!!!

– Κατασκευή παραδοσιακού χαρταετού:
Ύστερα από την θετική ανταπόκριση μικρών και μεγάλων την περασμένη χρονιά, διοργανώνουμε και φέτος εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακού χαρταετού, υπό την επιμέλεια του κ.Αργύρη Πατσιαντά, που θα μας ταξιδέψει σε παλιές, νοσταλγικές εποχές! Την Κυριακή 6 Μαρτίου λοιπόν, ας είμαστε όλοι στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στις 11:00, φέρνοντας μαζί μας, ένα ψαλίδι και μία κόλλα! Οι χρωματιστές κόλλες για τον χαρταετό θα διατίθενται και νωρίτερα για όποιον επιθυμεί, στην αίθουσα εργασιών του καρναβαλιού, από την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

– Αποκριάτικη χοροεσπερίδα:
Ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου, με πολύ κέφι, δρώμενα και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, στο εστιατόριο “Βάγιας”, στις 20:30. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο τηλ.: 2753022551.

– Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι:
Καθιερωμένο και δημοφιλές πια για τα κλασικά αλευρομουντζουρώματα, το “Λυγουριάτικο Καρναβάλι” ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 11:00. Η παρέλαση των αρμάτων θα ξεκινήσει από την ταβέρνα “Μαρκεζίνης”, στη δυτική είσοδο του Λυγουριού και θα καταλήξει στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου όπου θα ακολουθήσει γλέντι, με αποκορύφωμα το κάψιμο του καρνάβαλου. Εκεί θα έχει στηθεί η ταβέρνα μας, από την οποία θα διατεθούν δωρεάν άφθονα νηστίσιμα όπως χαλβάς, λαγάνες και καλό κρασί, συντροφιά με τα τοπικά παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια και χορό μέχρι αργά το απόγευμα. Το διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε πρόσφατα, προϊδεάζει …για το τι θα ακολουθήσει εκείνη την ημέρα!!!
https://youtu.be/ehPTL1EmXGI

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στο τετραήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου, για να δημιουργήσουμε και να ξεφαντώσουμε με πολύ κέφι και χορό, στο Λυγουριό!!!.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Καββαδία”

 Δείτε εδώ τη σχετική αφίσα.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο