Ανακοινώσεις|

???? 31 ????????? 2015 ????? ??????? ??? ??? 15:00 ?? ????????????????? ?? ???????? ?? ???????? ??? ??????? ???? ?????? ???????? ??? ???? ?????????.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που παρευρέθησαν ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδριανός Ιωάννης,

ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σαρρής Ιωάννης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Λυγουριού, ο Διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αρχαίας Επιδαύρου και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Γκάτζιος Κωνσταντίνος αφού καλωσόρισε τους επισήμους και το πλήθος των πολιτών που παρευρέθησαν στα εγκαίνια δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για την ολοκλήρωση του αθλητικού χώρου και ευχαρίστησε γι αυτό το βουλευτή κ.  Ανδριανό Ιωάννη για την συμβολή του στην πραγματοποίηση του έργου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικά δώρα προσφορά από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον βουλευτή κ.  Ανδριανό Ιωάννη και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση ποδοσφαιρικού αγώνα παλαίμαχων Α.Ο Ασκληπιού- Παναυπλιακού.








Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο