Ανακοινώσεις|

? ???????????? ???????? ????????? “? ?????????” ??? ? ???????????? ???????? ??????? ????????? ??????????????? ???????? ??????? ???? ????? ??? ??????? 15 ????????? 2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη με ξενάγηση στο θεματικό πάρκο – Εργοστάσιο Σοκολάτας που θα βρίσκεται για λίγους μήνες στους χώρους της Helexpo στο Μαρούσι, προβολή της ταινίας θόλου με τίτλο “Κρυμμένο σύμπαν” στο Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος, καθώς και ενδιάμεση στάση με ελεύθερο χρόνο στο “Μοναστηράκι”.

Η τιμή του λεωφορείου και των δύο εισόδων στους χώρους που θα επισκεφτούμε είναι 20 €. Για κρατήσεις εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί μας έως τις 3 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα: Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας”: 6972247224 (Αγγελική) και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου: 6983402575 (Δημήτρης). To λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 8:00 από το Λυγουριό (Γυμνάσιο) και στις 8:15 από την Αρχαία Επίδαυρο (λιμάνι).

…Αν βλέποντας την ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» ζηλέψατε τον μικρό ήρωα που είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε ένα τόσο παραμυθένιο και λαχταριστό χώρο, σύντομα θα μπορείτε να ζήσετε κι εσείς μια εξίσου απολαυστική και επιμορφωτική εμπειρία, που απευθύνεται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας. Και συνεχίζουμε με τα μυστικά των άστρων….στον εξαιρετικό χώρο του Πλανηταρίου, στο Ευγενίδειο ίδρυμα. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους!!!

Με εκτίμηση

Οι διοργανωτές
Προοδ/κός Σύλλογος ” Ο Καββαδίας” – Πολιτ. Σύλλογος Αρχ. Επιδαύρου

Δείτε εδώ τη σχετική αφίσα.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο