Ανακοινώσεις|

?? ?????? ???????? ? ????? ????????? ??????????, ??? ????????? 3/7/2015, ??? 18? ?????? ????????????? ??? ?????????????? ?? ??? ?????????? ???????????? ??? ??? ?????? ??? ?????????? ????????? ,??? ?????????? ????????? ????????? ??? ??? ??? .

 Η έκθεση φιλοξενεί παραγωγούς, χειροτέχνες και οικοτέχνες  που παρουσιάζουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους και συνδυάζεται με ποικίλες εκδηλώσεις σύμφωνα με το  πρόγραμμα.

 Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νικολάκου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδας κ. Αντωνόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε  συναυλία με την εξαίρετη καλλιτέχνιδα κ. Ελένη Τσαλιγοπούλου που μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία  και την σκηνική της παρουσία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που παρά τις δύσκολες συνθήκες  έδωσαν δυναμικά το παρών .

 Την σκυτάλη στις εκδηλώσεις πήραν το Σάββατο 04/07/2015 ο καθηγητής Πανεπιστημίου  και κριτικός θεάτρου κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο Επιδαύριος δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Βασίλης Καββαθάς που παρουσίασαν με την ομιλία τους “60 Χρόνια Επιδαύρια”  τα δρώμενα και την ιστορική πορεία του Φεστιβάλ. Παράλληλα, στον χώρο της έκθεσης ο κ. Καββαθάς παρουσιάζει το έργο του με θέμα : “ Ο των Επιδαυρίων θίασος -Όρνιθες Αριστοφάνη”.

Η έκθεση του Αγροτουρισμού θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως 02 Αυγούστου 2015  με εκδηλώσεις  γευσιγνωσίας, ομιλίες, μουσικές βραδιές.

Για την δεύτερη εβδομάδα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

 Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

 -Ομιλία με την διατροφολόγο Ειρήνη Καντερέ με θέμα: “Η αξία του ελαιολάδου, των εσπεριδοειδών και του μελιού στην ζωή μας”.

 Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και συμπεριλαμβάνει προβολές ταινιών, κεράσματα  και πολλές εκπλήξεις  για τους μικρούς μας φίλους.

 Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

 -Τραχανάς, παρασκευή με ντόπια υλικά.

Προσφορά στον κόσμο των παρασκευασμάτων.

Σας περιμένουμε όλους!!!!!

 Από το Δήμο Επιδαύρου

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο