Ανακοινώσεις|

? ???????????? ???????? ?????????  “? ?????????” ??? ????????? ??? ???????? ???????????? ?????????? ??? ???????????, ?? ????????? ??? ?????? ???? ?? ????:

Αποκριάτικη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 21:00, στο εστιατόριο «Κορωνίς», στο Λυγουριό. Με καλό φαγητό, κρασί, χορό και εκπλήξεις υποσχόμαστε μεγάλο γλέντι που θα κρατήσει μέχρι πρωίας!

Εργαστήρι κατασκευής παραδοσιακού αποκριάτικου χαρταετού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό. Ελάτε μικροί και μεγάλοι να φτιάξετε τον δικό σας χαρταετό με παραδοσιακό τρόπο. Την επιμέλεια της κατασκευής θα έχει ο κ. Αργύρης Πατσιαντάς, με την πολύτιμη βοήθεια του οποίου θα ταξιδέψουμε σε παλιές, νοσταλγικές εποχές!

Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι: Με αμείωτη όρεξη, κέφι και μεράκι συνεχίζονται οι εργασίες για το Παραδοσιακό Καρναβάλι που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015, στο Λυγουριό. Μετά την παρέλαση των αρμάτων, που ξεκινάει στις 11 το πρωί, θα ακολουθήσει γλέντι στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου με δωρεάν κρασί και νηστίσιμα. Εκεί θα γίνει και η καύση του καρνάβαλου λίγο αργότερα.

Σας περιμένουμε για να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!!!

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε εδώ τη σχετική αφίσα των εκδηλώσεων.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο