Ανακοινώσεις|

???????????????? ? ???? ????? ??? ?? 2015, ??? ?? ???? ?????????, ??? ????????? 30 ?????????? 2015, ???? 6:00 ??.

Η σεμνή τελετή έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού. Τα μέλη του ΚΑΠΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Στους παρευρισκόμενους μίλησαν η πρόεδρος του Δ.Σ. των Προνοιακών Δομών, κα Αναστασία Μπλάτσου και ο Δήμαρχος Επιδαύρου κος Κωνσταντίνος Γκάτζιος. Το πρόγραμμα συνεχίσθηκε με ομιλία από τη ψυχολόγο κα Γεωργία Κούρτη, με θέμα: «Ευκαιρία νέας ζωής. Ο ρόλος των ΚΑΠΗ στην ενεργοποίηση των ηλικιωμένων». Μετά, τη σκυτάλη πήρε η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Ασκληπιείου, που παρουσίασε ένα εξαιρετικό θεατρικό, που ενθουσίασε του παρευρισκόμενους. Ήταν μια προσεγμένη παρουσίαση, την επιμέλεια της οποίας είχε η καθηγήτρια κα Κατερίνα Μπίρη.

Ύστερα έγινε η κοπή της πίτας από τον πατ. Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο, και τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, που είχε προσφερθεί για την εκδήλωση.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Προνοιακών Δομών Επιδαύρου, τοπικοί σύμβουλοι, οι μαθητές του Γυμνασίου με αρκετούς καθηγητές τους και την Γυμνασιάρχη και φυσικά πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ, από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Το ΚΑΠΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους τους νεότερους ανθρώπους, που στήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, και μετέδωσαν το χαμόγελο και την ενέργειά τους, στους ηλικιωμένους μας. Είναι σίγουρο, ότι αυτή η διεργασία θα συνεχισθεί αμφίδρομα και θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα για όλη την ευρύτερη κοινωνία μας.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο