Ανακοινώσεις|

? ????? ????????? ?????????????? ?????? ???????? ????  07 ?????????? 2014  ??? ?????????? ?????? ????? ?????????  ???? ????? ??? ????????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ????? ????????????.

Ομιλητές στην εκδήλωση  ήταν ο κύριος Κόνδης Γιώργος , κοινωνιολόγος , η κυρία Δεδέα από την πύλη πολιτισμού Ναυπλίου , ο κύριος Σαρρής Γιώργος , αρχιτέκτονας, και ο πυραγός κος Αστρινάκης Γιώργος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα  σε όλους τους εθελοντές που τα τελευταία χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους  στις διάφορες  δράσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων  είπε τα εξής:

……    Σε εποχές κρίσης και εμφάνισης πολλών και σοβαρών προβλημάτων  σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και σε τοπικό επίπεδο , ο εθελοντισμός προσφέρει  μια βιώσιμη και έγκυρη  απάντηση. Δίνει,  παράλληλα, ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο. Ο  Δήμος αναγνωρίζοντας αυτήν την υψηλή αίσθηση κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης που χαρακτηρίζει τον εθελοντισμό , αφιερώνει στους εθελοντές την αποψινή βραδιά. Είναι σε όλους γνωστό ότι με την ανιδιοτελή προσφορά σας και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας αποτελέσατε τον κύριο και βασικό μοχλό σπουδαίων αλλά και απλούστερων δράσεων.

Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας πραγματοποιήσαμε τέτοιου είδους δράσεις στον Πολιτιστικό,αθλητικό, κοινωνικό  και ανθρωπιστικό τομέα….”

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο