Ανακοινώσεις|

? ????? ??? ????????? ?????????? ??? ? ??????? ?????????? ?????????? ?? ?????, ??? ?????????? ?????????? ??????? ???????? ??? ??????? ????????? 2014, ??? ???????????? ?? ??????? ???????? ???? ????????.

Στον αγώνα σιρκουί των 60 χλμ., πρώτος στην γενική κατάταξη ήταν ο Έφεδρος Υποσμηναγός (Δ) Ιωάννης Ταμουρίδης της Πολεμικής Αεροπορίας, με χρόνο 1:46:38, δεύτερος ήταν ο Στρατιώτης (Μ) Πέτρος Γκαζώνης του Στρατού Ξηράς και τρίτος ο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Μαλησιώβας.
Στη γενική κατάταξη των ομάδων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, την 2η η ομάδα του Στρατού Ξηράς και την 3η θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος.
Την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε αναλάβει το Πυροσβεστικό Σώμα με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και την εποπτεία της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.
Στους αγώνες παραβρέθηκαν, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Αργολίδος Δημήτριος Κοδέλας, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κωνσταντίνος Γκάτζιος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής και πλήθος θεατών.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο