Ανακοινώσεις|

???? 17? ?????? ????????????? ??? ?????????????? ? ????? ????????? ??? ? ?????????? ???????????? ?? ????????? ????????????.!!

??? ????????? 18 ??????? 2014  ????????????? ??? ???? ??? ??????????, ?? ???????? ??????? ?? ????? ??? ??? ??????  ??? ?? «???????? ??????» ?? ???? «? ???? ??? ???» ???? ? ?. ???????? ???????? ?? ??? ????? ???  ???????????? ?? ????? ?? ??? ????? ??????? ????.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση για το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014  αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας  του κ. Καββαθά.

Την Κυριακή 20 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου  Δημητρίου παρουσίασε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου με φωτογραφικό υλικό, μαγειρέματα, χορούς και τραγούδια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο μέλι με παρουσίαση μελιτοεξαγωγής και ειδικές ομιλίες.

Η Επίδαυρος σας περιμένει για το επόμενο τριήμερο που είναι αφιερωμένο στο πορτοκάλι.

Την Παρασκευή 25/07/2014 στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους :

– κ.κ. Αντωνόπουλο  Σπυρίδωνα-Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Αργολίδας  και Κυριάκου Ευάγγελο-Γεωπόνο, υπεύθυνο βιολογικών προϊόντων της Ε.Α.Σ. Αργολίδας, με θέμα: « Το Πορτοκάλι στην Αργολίδα »

– κ. Λάζαρη Φάνη, Γεωπόνο, Επιθεωρητή βιολογικών προϊόντων της ΒΙΟΕΛΛΑΣ με θέμα: «Πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα πορτοκαλιού».

Στην  συνέχεια η  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου θα παρουσιάσει την παρασκευή μαρμελάδας πορτοκαλιού και η βράδια θα κλείσει με ένα Cocktail Party με βάση το πορτοκάλι.

Ο Chef  κ. Κουκάλας Παναγιώτης θα παρασκευάσει cocktail για  τους επισκέπτες οι οποίοι θα απολαύσουν τον DJ Nick Donateli

Το Σάββατο 26/07/2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου με την συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής θα παρουσιάσει γευστικές δημιουργίες με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου.

Το τριήμερο θα κλείσει με την συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου που μαζί με τις «Φτερωτές Κιθάρες θα παρουσιάσουν την τελευταία τους συνεργασία « Λιμάνια ξένα», στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Είσοδος ελεύθερη.


















Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο