Πολιτιστικοί Σύλλογοι|

? ???????? ??? ???????? ??? ???????? ??? 2012 ??? ????????? ??? ????? ?????????????? ???? ????? ??? ????? ??? ?? ???? ????. ? ?????????? ??? ???????? ???? ?????? ???????? ??? ??????? ??? ?????????? ??? ????? ??? ?? ???????????? ??? ???????? ??? ??? ????? ???? ??? ????????? ??????, ???????????? ??????? ??? ??? ???????? ??? ??? ?????????. Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων και η προώθηση της ιστορικής, πολιτιστικής και λαογραφικής φυσιογνωμίας του Αγίου Δημητρίου καθώς και η δημιουργία κλίματος ενότητας και συνεργασίας μεταξύ όλων των κατοίκων του χωρίου μας, ώστε να παράγουμε πολιτισμό αναβαθμίζοντας τον τόπο μας.

 Για μας τα μέλη του Δ.Σ πιστεύουμε ότι σαν φορέας πολιτισμού ο Σύλλογός μας έχει την ενέργεια και τη διάθεση να προσφέρει στη διατήρηση και προβολή της πλούσιας κληρονομιάς μας.

Ας τολμήσουμε λοιπόν όλοι μαζί ένα ταξίδι σε ένα τόπο που από άκρη σε άκρη η ιστορία είναι συνώνυμο του ονόματός του και ας δημιουργήσουμε εικόνες που θα μας συγκλονίζουν και θα μας συνεπαίρνουν σε κάθε μας βήμα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.polsylagioydimitrioy.com/

Σελίδα στο Facebook: https://el-gr.facebook.com/polsylagioydimitrioy

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο