Ανακοινώσεις|

? ???????? ??????? ????????? ??????????? ?? ?????? ?????? ??? ??? ?????? ???, ???????? ????????? ????????-???????? ?? ??????? 30 ????????? 2013 ??? ?????????? ?????? ????? ????????? ??? ????????.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση της εικοσαετούς δράσης της χορωδίας με ταυτόχρονη προβολή αρχειακού υλικού καθώς και συναυλία με τραγούδια ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Στο τέλος της συναυλίας ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης προσκάλεσε στη σκηνή όλα τα παλαιότερα μέλη της χορωδίας που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση και τραγούδησαν όλοι μαζί σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών αναμνηστικών διπλωμάτων από τον δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο σε όλα τα μέλη της χορωδίας τόσο στα ενεργά όσο και σε εκείνα που έχουν αποχωρήσει.

Τιμητικά διπλώματα επίσης απονεμήθηκαν από την κα. Νία Κομπορόζου, υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στη χορωδία για την εικοσαετή δράση της και στο μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη για την προσφορά του στη χορωδιακή μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι.

Συγκεκριμένα:

ο π. Γεώργιος Λεονάρδος, ο π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνος Γκάτζιος, η υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων κα. Νία Κομπορόζου.

Παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος του δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Αχιλλέας Μπαντανάς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κα. Εύη Αισώπου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου κ. Παναγιώτης Καψάλης, ο αντιδήμαρχος του δήμου Επιδαύρου κ. Φώτης Σχινάς, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΕΠ Επιδαύρου κ. Βασίλειος Μελάς, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Νέας Επιδαύρου και Δήμαινας κ.κ. Θεόδωρος Τεργιαζόπουλος και Αναστάσιος Σταμούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Χρόνης και Βασίλειος Μπιμπής, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων καθώς και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησαν την εκδήλωση.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι χορωδοί Ευσταθία Ανέστη, Ευγενία Καλούδη, Βασίλειος Μπιμπής και Βασίλειος Προύντζος.

Εκ μέρους της χορωδίας, ευχαριστώ θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Λυγουριό, 3 Δεκεμβρίου 2013

 Η Πρόεδρος

 Ευγενία  Καλούδη

Δείτε εδώ το κείμενο με την παρουσίαση των είκοσι χρόνων της χορωδία.










Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο