Ανακοινώσεις|

ygeia
??? ???  ??????????? ??? ?.?. ??? ?????????????? ??????????? ?????? ??? ???????? ?? ??????? ????????? , ???????????? ?????????? ??? ?.?. ????????  ?????? ??? ??? ???? ???????? :

?? ?????????? ????????? ??? ?????????????? ??????????? ?????? & ????????, ??? ??????? ??? ??’ ?????.28/12 ???????? ???, ??? ???????? ??? ?????? ??? ??????????? ??? ??? ????? ??? ?????????????? ??????????? ???, ???? ????????? ??? ??? ???????? ? ???????? ??? ?.?.???????? ,

 και με την οποία ζητήθηκε η συνδρομή σας στον εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας Κρανιδίου &. Λυγουριού καθώς και των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων του νομού Αργολίδας, προκειμένου να εκτελείται πλέον η συνταγογράφηση ηλεκτρονικά. Η ευαισθησία που επιδείξατε στο θέμα της δωρεάν παροχής του απαιτούμενου εξοπλισμού, πέραν της σημαντικής ανακούφισης που επέφερε, για τα οικονομικό δεδομένα του Νοσοκομείου Ναυπλίου, στο οποίο υπάγονται τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία, αποτελεί σημαντικότατο δείγμα για τους πολίτες της Αργολίδας, ότι η αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που καθημερινά προκύπτουν, σε διάφορα επίπεδα, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο