Ανακοινώσεις|

basket? ???????? ?????????? ?????????? ?????????? ????????? (??.?.??.??) ??? ????? ??? ????? ???? ????????? ???? ????????????? ??? ??? ????? ?????????? ?? ????????? ???????????, ??????????, ????????, ??????????, ?.?…

για τους μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολείων μας, για τους νέους μας αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενα ενήλικα δημότη/ισσα.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική επίδραση ασκούν τόσο ο αθλητισμός όσο και η μουσική, ο χορός και οι εικαστικές τέχνες στην ισόρροπη σωματική και ψυχική ανάπτυξη ιδιαίτερα των παιδιών μας. Γιατί τώρα χτίζουν το σώμα τους, διαμορφώνουν τον ψυχικό και συναισθηματικό τους κόσμο, ψάχνουν τον εαυτό τους, τις κλήσεις, τα ταλέντα τους, το μέλλον τους, αναζητούν νέους γνωστικούς ορίζοντες, προσπαθούν να σπουδάσουν τη ζωή και τον κόσμο, ανησυχούν, προβληματίζονται, πειραματίζονται και θεμελιώνουν την κοινωνική, πολιτική, και πολιτιστική τους συνείδηση, ώστε να καταστούν δημιουργικοί και ενεργοί πολίτες, για να προχωρήσουν παραπέρα την κοινωνία μας και τον πολιτισμό.

Στην κατάκτηση αυτών των στόχων φιλοδοξεί να συμβάλλει ο Δήμος μας, μέσα από τα Προγράμματα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.ΕΠ., προσφέροντας ασφαλείς διεξόδους, και ευκαιρίες για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας, μακριά από επικίνδυνες σειρήνες που καιροφυλαχτούν σε κάθε τους βήμα.

Γι’ αυτό σας προτρέπουμε να εγγράψετε τα παιδιά σας στα Προγράμματα της προτίμησής τους.

Συνημμένη υπάρχει σχετική δήλωση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσετε και να τη στείλετε στα γραφεία μας μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011.

Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη και το κόστος λειτουργίας κάθε προγράμματος.

Κ Α Λ Η Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.ΕΠ

 Κων/νος Γκάτζιος                                   Βασίλειος Μελάς

Εδω μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτηση για την εγγραφή στα Προγράμματα της ΔΗΚΕΠΕΠ

Αίτηση pdf
Αίτηση word

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο