Ανακοινώσεις|

episkepsi_roumanon1

???????? ?????????? ?????????

??? ??????? 6 ??????? ??? ??? ??????? 8 ??????? 2011 ?? ???? ????????? ??????????? ???????? ???????? ??? ?? ????????, ? ????? ?????????? ??? ?? ??????? ??? ???????? ????? ?????????????…

που διατελεί την 3η του διαδοχική θητεία και ταυτόχρονα είναι και αντιπρόεδρος της ένωσης δήμων της Ρουμανίας κο Ontanu Neculai από την κα Georgescu Mariana οικονομολόγο, εκτελεστική διευθύντρια της διεύθυνσης εθιμοτυπίας και διαχείρισης ποιότητας και Διεθνών σχέσεων την κα Scurtu Elena Οικονομολόγο και εκτελεστική διευθύντρια της διεύθυνσης παιδείας και πολιτισμού, την κα Toderita Angela Μηχανικό εκτελεστική διευθύντρια της διεύθυνσης διαχείρισης προγραμμάτων την κα Popescu Mihaela Mariana Καθηγήτρια , διευθύντρια του κέντρου για τις δραστηριότητες αναψυχής και επαγγελματικών καινοτομιών και τον κο Dobrila Aurel Γενικό διευθυντή της κοινοτικής αστυνομίας του 2ου τομέα του Βουκουρεστίου.

Η αποστολή ξεναγήθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους ( μεγάλο Θέατρο , αρχαιολογικό μουσείο Ασκληπιείου Επιδαύρου, Ιερό Ασκληπιείου και μικρό θέατρο αρχαίας Επιδαύρου ), στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας , στο ελαιοτριβείο «Μελά» και περιηγήθηκε στις απαράμιλλου φυσικού κάλλους περιοχές του Δήμου μας.

Επίσης συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της περιοχής τόσο από τον αγροτικό τομέα όσο και από τον τουριστικό – επιχειρηματικό και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προώθηση των προϊόντων μας την αγορά της Ρουμανίας αλλά και την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή μας από τη γειτονική χώρα.

Μεταξύ των δύο Δημάρχων κου Γκάτζιου και κου Ontanu αναπτύχθηκε μια βαθειά και ειλικρινής φιλία που αποτελεί και το ισχυρό θεμέλιο για την περαιτέρω ουσιαστική συνεργασία.

episkepsi_roumanon2

Επίσκεψη ρουμανικής αποστολής

episkepsi_roumanon3

Επίσκεψη ρουμανικής αποστολής

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο