Ανακοινώσεις|

katharismos_akton_2_front

?????????? ??? ???????? ??? ????? ???

??? ??????? ??? ???????????? ??? ??? ???????????????? ??? ?? ???? ??? ?????? ?? ?????? ????? ???, ? ????? ?? ?? ????????? ??? ???????? ??????? ??? ??????????? ??????????? ?? ?????????????? ?????? ??? ???????…

για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Η αλόγιστη εκμετάλλευση και η διαρκής ασέλγεια του ανθρώπου στη φύση έχει οδηγήσει στης αλλοίωση του τοπίου και στην παραμόρφωσή του χάνοντας έτσι τη ζωντάνια και την ομορφιά του.
Γι’ αυτό απαιτείται διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και προϋποθέσεις αγωγής και παιδείας προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία μας και η συμπεριφορά μας.
Έτσι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Πολιτιστικού Συλλόγου, αποτέλεσαν το καλύτερο παράδειγμα για μίμηση στο θέμα της περιβαλλοντικής συνείδησης.
Από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Βερδελής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Γκάτζιος και Τάσος Χρόνης.
Η ίδια διαδικασία έλαβε χώρα και στην παραλία της Νέας Επιδαύρου. Εκεί συμμετείχε η ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου, το Δημοτικό Σχολείο Νέας Επιδαύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πιάδα» και από το Δήμο η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εύη Αισώπου, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Σχοινάς και Τάσος Οικονόμου καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Επιδαύρου.
Την εθελοντική αυτή δραστηριότητα χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κώστας Γκάτζιος ο οποίος ενθάρρυνε τα παιδιά κυρίως, ώστε να επιδίδονται σε τέτοιου είδους ενέργειες και τόνισε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις συμμετοχές.

katharismos_akton_1

Καθαρισμός Παραλιών

katharismos_akton_3

Καθαρισμός Παραλιών

katharismos_akton_4

Καθαρισμός Παραλιών

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο