Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών:
Χρήστος Μαγγέλης

Ο Χρήστος Μαγγελης γεννήθηκε το 1960 στην Παλαιά Επίδαυρο. Aποφοιτησε από το Ελληνογαλλικό κολλέγιο Saint Paul .Σπουδασε στην ανωτάτη βιομηχανική σχολή Πειραια.Εργαστηκε στο υπουργείο Εθνικής οικονομίας για 35 και πλεον χρόνια.Kατα τη διάρκεια του εργασιακού του βίου διετέλεσε προϊστάμενος σε αρκετές διευθύνσεις και τα τελευταία χρόνια Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση διοικητικής υποστήριξης του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης.Διετελεσε μέλος του Δ.Σ. του εθνικού κέντρου πιστοποίησης δομών διά βίου μάθησης (EKEΠIΣ).Μελος τμήματος αμοιβής όρων εργασίας του Ανώτατου συμβουλίου εργασίας (ΑΣΕ).Mελος του υπηρεσιακού συμβουλίου του οικονομικού Ελλάδος .Τακτικο μέλος του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.Mελος της διοικούσας επιτροπής του ειδικού λογαριασμού ΚΕΠΕ.Aναπληρωματικο μέλος του συμβουλίου αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων.Aναπληρωματικο μέλος της επιτροπής μετεγκατάστασης οργανισμού Ελληνικού (ΕΜΟΕ). Mελος 3μελους ομάδας εργασίας για την αξιολόγηση της δομής, οργάνωσης και λειτουργίας του οργανισμού κεντρικών αγορών και αλιείας ΟΚΑΑ Α.Ε.καθως και της κεντρικής αγοράς Θεσσαλονίκης K.A.Θ. AE. Aνεπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος του συλλόγου μονίμων υπαλλήλων του ΥΠ. ΕΘ. Ο. Επί 10ετια. Επίσης διετέλεσε αιρετό μέλος του Δ.Σ. των ομοσπονδιών ΠΟΣΥΕΘΟ και ΟΣΥΟ ( Ομοσπονδία συλλόγων υπουργείου οικονομικών). Τ. πρόεδρος της ΔAKE YΠEΘO και μελος της ΔΗΚΙΟ. Τ. Τομεάρχης – συνδεσμοτης της Νέας Δημοκρατίας τη διετία 2016-2017 στο Νομο Αργολίδας.Γνωριζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.


Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ασκληπιείου:
Ηλίας Μαργιόλας

Ο Ηλίας Μαργιολας έχει μεγαλώσει και μένει μόνιμα στο Αδάμι. Είναι επιχειρηματίας στον χώρο της τροφοδοσίας επιχειρήσεων. Υπήρξε αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του παιδικού σταθμού, μέλος σε διάφορα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ασκληπιείου την περίοδο 2007-2010. Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2011-2014 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014.


Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Επιδαύρου:
Βαγγελίτσα Σμυρλή

Ευαγγελία Σμυρλή

Ταχυδρομική Διεύθυνση:                          Κινητό τηλέφωνο: +30 6934200130
Αρχαία Επίδαυρος Αργολίδος                  Τηλέφωνο οικίας: +30 2753042136

Τ.Κ. 21059                                             E mail: kv.georgas@gmail.com

Σπουδές:
-1995  Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Μακεδονίας
-1990   Απολυτήριο Λυκείου (Λυγουριό Αργολίδος)

Ξένη Γλώσσα: Αγγλικά: Αρκετά καλά

Γνώση Η/Υ : Αρκετά καλή

Προϋπηρεσία:
–Γραμματεία στο Δημαρχείο Επιδαύρου (1996-1997)
–Γραμματειακή υποστήριξη και Διδασκαλία (2005-2016)

Φροντιστήρια  Μέσης Εκπαίδευσης  των μαθημάτων:
Αρχές Οργάνωσης και  Διοίκησης Επιχειρήσεων,

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για μαθητές Γ’  Λυκείου,
Κοινωνιολογία

 

Εμπειρία:
-Αντιδήμαρχος Επιδαύρου από 01/09/2019
-Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Επιδαύρου από το 2014

-Σύμβουλος marketing :
α) κατάστημα ενδυμάτων Nadia’s
β) κατάστημα ενδυμάτων MEN’S

-Μέλος Δ.Σ. :
α) Συλλόγου Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Επιδαύρου
β) Α.Σ. Κλέων ο Επιδαύριος
γ) Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχ. Επιδαύρου

-Οργάνωση αίθουσας οπτικοακουστικής τεκμηρίωσης στο Δημοτικό  Σχολείο
Αρχ. Επιδαύρου
-Οργάνωση –εμπλουτισμός παιδικής βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Επιδαύρου

Εθελοντισμός :
-Διοργάνωση  8  δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας
-Συμμετοχή ως εθελόντρια σε δράσεις (όπως αγώνες δρόμου και εθελοντικές συναυλίες)

Θέατρο:
-Συγγραφή θεατρικών έργων για την θεατρική ομάδα Αρχαίας Επιδαύρου
-Σκηνοθεσία και συμμετοχή στην θεατρική ομάδα Αρχαίας Επιδαύρου από το 2010

Μουσική:
-Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα από το 1990
-Διοργάνωση μουσικών αφιερωμάτων ως μαέστρος παιδικής χορωδίας με συμμετοχή στον ’’Επιδαύριο Δρόμο’’ και στο Μικρό Θέατρο Αρχ. Επιδαύρου


Αντιδήμαρχος Καθαριότητας:
Τουρλούκη Γεωργία

Η Γεωργία Τουρλούκη-Τσακαλιάρη γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από γονείς που έλκουν την καταγωγή τους από τον Δήμο Επιδαύρου. Έζησε στο Ναύπλιο, όπου τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε Βρεφονηπιοκόμος και άσκησε για λίγα χρόνια το επάγγελμα σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, αφού παντρεύτηκε τον εκπαιδευτικό Χρήστο Τσακαλιάρη και αποφάσισαν να μεγαλώσει τα τρία τους παιδιά. Είχε ενεργή συμμετοχή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Λυγουριού και στους πολιτιστικούς συλλόγους Γιαννουλείκων-Κοκκινάδων καθώς και στον Προοδευτικό Σύλλογο Λυγουριού “Ο Καββαδίας”. Στήριξε την προσπάθεια του συζύγου της στην πολιτική του πορεία και αποφάσισε να διαθέσει τη γνώση, την εμπειρία και το χρόνο της στον αγώνα του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”, με όραμα την ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και την υλοποίηση της ανάπτυξης του τόπου μας σε όλους τους τομείς.


Αντιδήμαρχος για την εποπτεία και το συντονισμό της Υπηρεσίας  Πολιτικής Προστασίας:
Ηλίας Μαργιόλας


Αντιδήμαρχος Αθλητισμού –Τουρισμού:
Ιούλιος Λαλιώτης


Εντεταλμένος σύμβουλος “Επίδαυρος 2021″ (εορτασμός 200 χρόνων από την Α’ εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου):
Γιαννάκης Χρήστος

Γιαννάκης Χρήστος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Νέα Επίδαυρο στις 04-12-1949.

Φοίτησε στο Γυμνάσιο Λυγουριού και Ναυπλίου και είναι απόφοιτος της Παντείου. Εργάστηκε ως τελωνειακός υπάλληλος για τριανταπέντε χρόνια. Απασχολήθηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών , στις Σπέτσες για 20 χρόνια, και στον Πόρο για 9 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε το 2012 όπου και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του την Νέα Επίδαυρο με στόχο και σκοπό να προσφέρει στον τόπο του και για αυτό ασχολήθηκε με τα κοινά .

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο