Ανακοινώσεις|

photo-patra1? ???????? ??????? ????????? ?? ??????? 17 ??????????? ?????????? ???? ????? ????????? ????????? ??? ?????????? ? ??????? «???????» ?????? ??? «?????? ???????» ???? ?????.

Στο επιβλητικό θέατρο «Απόλλων», το οποίο είναι μια μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου,  η Χορωδία Επιδαύρου ξεχώρισε έναντι των άλλων συμμετοχών και καταχειροκροτήθηκε αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο αλλά και την μουσική συνείδηση των χορωδών της οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια υψηλών απαιτήσεων.

Το αποτέλεσμα αυτό απορρέει από την πολύχρονη και εξαιρετική δουλειά του Μαέστρου της χορωδίας Θεοδόση Αντωνιάδη ο οποίος κλείνοντας φέτος 10 χρόνια στο τιμόνι της χορωδίας Επιδαύρου (πρώην Ασκληπιείου), έχει φτάσει την χορωδία στο να εισπράττει κάθε φορά τα κολακευτικά σχόλια και τον θαυμασμό του κοινού.   Ο Θεοδόσης Αντωνιάδης άριστος μουσικός και μαέστρος με δική του χορωδιακή επεξεργασία των τραγουδιών που ερμήνευσε η χορωδία, ταξίδεψε το κοινό με τους ήχους και τις μελωδίες.

Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου σε κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει για την αρμονία και την μελωδικότητά της. Στον προσεχή χειμώνα θα διοργανώσει και θα λάβει μέρος σε εκδηλώσεις εντός αλλά εκτός του νομού.

photo-patra2

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο