Ανακοινώσεις|

pirkagia_1

??? ????????? 8/7/11 ???? ?????????? ??? ????? ????????? ??????????? 4 ?????????, ??? ???? ?????????? ?????????, ??? ???? ?????????? ???? ????????? ??? ??? ???? ?????????? ??????? ????????? ??

πευκοδάσος, οι οποίες κατασβήσθηκαν ευτυχώς εγκαίρως, πριν προλάβουν να επεκταθούν και να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες ξεκίνησαν δίπλα σε δημόσια οδό και σε πολύ κοντινή χρονική απόσταση. Η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ,ήταν καίρια και αποτελεσματική όπως επίσης  και των δυνάμεων του Δήμου.Ο συντονισμός , και η οργάνωση της επιχείρησης και στα 4 μέτωπα εξελίχτηκε ομαλά με συνεργασία του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα.

Ωστόσο η ταυτόχρονη εκδήλωση 4 εστιών σε διαφορετικά σημεία του Δήμου μας  δημιουργεί σοβαρές υποψίες για γενικότερο σχέδιο εμπρησμών. Παρόλα αυτά οι αρμόδιοι  επαγρυπνούν μαζί με τις εθελοντικές ομάδες και βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα σε μία περίοδο μάλιστα που, όπως φαίνεται, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται και των κατά τόπους ανέμων, ενδεχομένως να εκδηλωθούν και άλλες τέτοιου είδους αρνητικές ενέργειες .

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο