Ανακοινώσεις|

? ???????? ??????? ????????? ?????????? ?? ??????? 30 ????? 2015, ???? ???????? ???? ??? ???? ??? ????? ??????? ??? ????????, ??? 14? ????????? ?????????, ??? ??????? ??? ????????? ?????????? ??? ????? ????????? ??? ??? ???????? ??? ????? ???????.

Η Χορωδιακή Συνάντηση με τη σταθερή ετήσια παρουσία της έχει καταφέρει να γίνει ένας θεσμός στο δήμο μας που αναδεικνύει την ποιοτική μουσική, προωθεί την επικοινωνία και προάγει τον πολιτισμό.
Στη φετινή εκδήλωση προσκεκλημένες της Δημοτικής Χορωδίας ήταν δύο χορωδίες με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο χορωδιακό τραγούδι, η Μεικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας και η Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής,     οι οποίες ερμήνευσαν εκλεκτά τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Τη βραδιά έκλεισε η οικοδέσποινα Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου με τραγούδια γνωστών ελλήνων δημιουργών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Αδριανός, ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας                                    κ. Αποστολόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Αισώπου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ασκληπιείου κ. Καψάλης, δημοτικοί σύμβουλοι, και πολλοί φίλοι της καλής μουσικής.

Λυγουριό, 3 Ιουνίου 2015

 Για τη Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου

 Η πρόεδρος

 Ευσταθία Ανέστη

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο