Ανακοινώσεις|

? ???????? ??????? ?????????, ????????????? ??? ?? ??????? ?????? ??????? ??????????, ?????????? ???? ???????? ??? ???????????????? ?? ??????? 16 ????? ??? ?????? ??? ????????? («????????????») ??? ???????? ???????.
? ???????? ????????? ??? ??????? ??? ??????????? ?????????? ??? ??? «????? ??? ???????», ???? ?? ????????? ??????????????? ???? ??????? ????????, ???????????? ??? ?????? ??? ??????? ??????? Euro 2004 ??? ??? OttoRehhagel, ??????? ????????? ??? ????????????? ??????????? ??? ????????? ???? ?????? ??? ????????? ??? ??????? ??????? ??? EURO 2004.

Στην εκδήλωση παραστάθηκε και ο βοηθός προπονητού της ομάδας του EURO 2004 κ. Τοπαλίδης, ο οποίος και βραβεύτηκε.
Οι δύο πρωταγωνιστές του Euro 2004 στην ομιλία τους μετά τη βράβευση τους, θύμισαν μοναδικές στιγμές από τη μεγαλειώδη νίκη της ελληνικής ομάδας. Μία νίκη που έδειξε στην Ευρώπη ότι οι Έλληνες όταν θέλουν και προσπαθούν μπορούν να καταφέρουν το ακατόρθωτο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου που ερμήνευσε μελοποιημένα ποιήματα σημαντικών ελλήνων ποιητών, η γαλλόφωνη χορωδία cHoralia,η ιταλική χορωδία InCanto και η Χορωδία Ιωάννης Σακελλαρίδης, με τραγούδια από το ελληνικό και ξένο κλασικό ρεπερτόριο. Στους μαέστρους όλων των χορωδιών απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία.
Τη Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου συνόδευσε, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Ε.Γ. του Ιδρύματος κ. Διονύση Πασχάλη, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνος Γκάτζιος, στον οποίο, μετά το σύντομο χαιρετισμό του, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Ι. Καζταρίδη.
Ο δήμαρχος Επιδαύρου απευθύνθηκε προσωπικά στον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Διονύση Πασχάλη και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για το μεγάλο έργο που επιτελείται στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου με σκοπό τη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στα πέρατα της Οικουμένης.
Στην εκδήλωση που μεταδόθηκε ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε όλη την ομογένεια, παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν η εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού, βουλευτές, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και πολλοί άλλοι επίσημοι, ενώ την παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Ειδικότερα παραστάθηκαν η εκπρόσωπος της Υπουργού Τουρισμού κ. Μίχου, η  αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, οι βουλευτές Πιερίας κ. Σκούφα και κ. Κουκοδήμος, οι αντιδήμαρχοι Δίου-Ολύμπου κ. Λάππας και κ. Φώλιος, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Λαγδάρης, η εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης κ. Παρτσαλίδου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, ο επίτιμος πρόξενος της Μάλτας κλπ.
Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών διαδρομών της, την Κυριακή 17 Μαΐου επισκέφτηκε τον ιδιαίτερα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Δίου, κέντρο της λατρείας των αρχαίων Μακεδόνων και ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά πάρκα στην Ελλάδα, καθώς και το μουσείο που φιλοξενεί σημαντικά ευρήματα από τα ιερά και την πόλη του Δίου.
 Για τη Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
 Η Πρόεδρος
 Ευσταθία Ανέστη

 

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο