Ανακοινώσεις|

15? Prosklisi_Agro2012_400?????? ????????????? ?????????

Παρασκευή 6 Ιουλίου

20:30 Εγκαίνια της έκθεσης Αγροτουρισμού και της έκθεσης φωτογραφίας: Μοριάς, Άνθρωπος και περιβάλλον

– Την έκθεση θα εγκαινιάσουν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ Κων/νος Γκάτζιος

21:00 Παραδοσιακά κεράσματα και «Παγωτό Επιδαύρου».

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

21:30 Μαζί με τον «Ορφέα». Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη.

Στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Eίσοδος ελεύθερη

Σάββατο 7 Ιουλίου 21:30 Παραδοσιακοί χοροί με ζωντανή μουσική

Χορεύει η Λαογραφική Εστία Τρίπολης. Στο λιμάνι της Αρχ. Επιδαύρου.

Σάββατο 14 Ιουλίου

21:30 Γαστρονομικές περιπλανήσεις

 -Ο Αναστάσιος Μάλλιος ετοιμάζει παραδοσιακή τραχανόσουπα και ο chef Μιχάλης Ντουνέτας τη μετατρέπει σε γκουρμέ μους με ελαιόλαδο Δολιανών.

-Ο αρτοποιός Δημήτρης Χατζηξενοφών παρασκευάζει την ‘πίτα του αγρότη’, παραδοσιακή μαραθόπιτα και σπιτικά κουλουράκια κανέλλας

-Προτάσεις για κρασί από τον οινολόγο Θεόδωρο Κότσιφα

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οργάνωση: Παναγιώτης Κοκκάλας | Χορηγός: Ζυμαρικά Μάλλιος.

Κυριακή 15 Ιουλίου

21:30 «My way» πέντε χάλκινα και ένα πιάνο

Συναυλία με τον Πάνο Λαζαράτο. Στο προαύλιο της εκκλησίας

του Αγίου Νικολάου.

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 20 Ιουλίου

21:30 Πελοποννησιακές διαδρομές με ζάχαρη

– Ο pastry chef από το ζαχαροπλαστείο «chocoláte», Νεκτάριος Κατσίρης, ετοιμάζει πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα και παραδοσιακά σιροπιαστά.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οργάνωση: Παναγιώτης Κοκκάλας.

Χορηγός: ζαχαροπλαστείο chocoláte, Ναύπλιο

Κυριακή 21 Ιουλίου

21:30 Εκ φύσεως μελισσουργείν

Τα μυστικά του μελιού από τους παραγωγούς Ανδρέα Παγίδα, Παναγιώτη Μανίκα και Αντώνη Δημακόπουλο (Άξιον Εστί). Κέρασμα: λουκουμάδες και γιαούρτι με μέλι.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Χορηγοί: λουκουμάδες Καμπυλασκάς, το γάλα του Μοριά

Σάββατο 28 Ιουλίου

21:30 Παραδοσιακά μαγειρέματα με ντόπια προϊόντα

 Οι γυναίκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργολίδας φτιάχνουν παραδοσιακές μικρασιάτικες συνταγές με τα προϊόντα της έκθεσης.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κυριακή 29 Ιουλίου

21:30 Ρεμπέτικη βραδιά, με τους Βερόνικα Κωτσιοπούλου (φωνή), Γιάννη Καπίρη (φωνή-κιθάρα) και Βασίλη Πετρόπουλο (μπουζούκι)

στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σάββατο 4 Αυγούστου

 21:30 Η διατροφική αξία του φρέσκου ελληνικού γάλακτος.

Ομιλία με τον Ανδρέα Γεωργούδη, Καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Αργολίδας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κυριακή 5 Αυγούστου

21:30 Σεμινάριο κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος

-Φτιάχνω μόνος μου κοσμήματα από ανακυκλώσιμα υλικά.

-Δουλεύοντας τον χαλκό και το ασήμι

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρασκευή 10 Αυγούστου

 21:30 Ο Ευτύχης Μπλέτσας φτιάχνει μαρμελάδες

και γλυκά του κουταλιού παρέα με τις …μαμάδες της Επιδαύρου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σάββατο 11 Αυγούστου

21:30 Παιδικά μουσικομαγειρέματα

με τον Ευτύχη Μπλέτσα, Κέρασμα για τα παιδιά: φρεσκοστημένος χυμός πορτοκαλιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Επιδαύρου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κυριακή 12 Αυγούστου

 22:00 Cocktail party αλά ελληνικά από τον Γιάννη Ορφανό

Με κρασί, ούζο και τσίπουρο, φρέσκα φρούτα και ντόπιο παγωτό.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οργάνωση: Παναγιώτης Κοκκάλας,  Χορηγοί: κτήμα Σκούρα, κτήμα Esmios, οινοποιείο Δασακλή, «Παγωτό Επιδαύρου», το γάλα του Μοριά.

 Με την Επίδειξη του εισιτηρίου

 του Ελληνικού Φεστιβάλ

 κερδίζετε 20% έκπτωση για τις αγορές σας πάνω από 10 ευρώ.

Διοργάνωση: Δήμος Επιδαύρου, Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε πολύ:

Tον κ. Παναγιώτη Κοκκάλα και την ομάδα του.

Τα Φυτώρεια Φάκλαρη, το Κτήμα Σκούρα, το κτήμα Esmios και το οινοποιείο Δασακλή, τον καθηγητή Ανδρέα Γεωργούδη, τον κ. Β. Οψιμούλη και το «Παγωτό Επιδαύρου», το ζαχαροπλαστείο chocoláte, τα Ζυμαρικά Μάλλιος, το Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας, τo γάλα του Μοριά και  τον Σύλλογο Τουριστικών Eπαγγελματιών Επιδαύρου.

Δείτε εδώ την σχετική αφίσα.



Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο