Τα πιο πρόσφατα νέα του Δήμου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2021 (από 4η έως 25η Συνεδρίαση).

Απομαγνητοφωνημένα πρακτικά

Δείτε εδώ το σχετικό συμπιεσμένο αρχείο.... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2021 (από 4η έως 25η Συνεδρίαση).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (την Τετάρτη 15-6-2022).

Προσκλήσεις ΟΕ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (την Τετάρτη 15-6-2022).

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 2022.

Τα νεα Μας

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ... Διαβάστε περισσότερα → Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 2022.

Αφαίρεση κλάδων δένδρων και θάμνων που εμποδίζουν την διέλευση οχημάτων στους δρόμους.

Τα νεα Μας

Σύμφωνα με το άρθρο 7 της αριθμ.1/ΦΕΚ1691/Β’/22-8-2008 Αγρονομικής Διάταξης, όπως... Διαβάστε περισσότερα → Αφαίρεση κλάδων δένδρων και θάμνων που εμποδίζουν την διέλευση οχημάτων στους δρόμους.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ/ΑΜΚΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ.

Τα νεα Μας

H AMKE «Με Οδηγό το Διαβήτη» με την ευγενική υποστήριξη του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς... Διαβάστε περισσότερα → ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ/ΑΜΚΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Τα νεα Μας

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα και την... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι.Δ.Ο.Χ (Για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας του Δήμου Επιδαύρου).

Τα νεα Μας

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση. Δείτε εδώ το υπόδειγμα της αίτησης. και εδώ τη... Διαβάστε περισσότερα → ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι.Δ.Ο.Χ (Για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας του Δήμου Επιδαύρου).

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ την 03η-6-2022.

Προσκλήσεις ΔΣ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ την 03η-6-2022.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την Παρασκευή 3-6-2022.

Προσκλήσεις ΟΕ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την Παρασκευή 3-6-2022.

Έναρξη Έκθεσης Αγροτουρισμού 2022 – αιτήσεις και όροι συμμετοχής.

Εκδηλώσεις, Τα νεα Μας

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για 25η... Διαβάστε περισσότερα → Έναρξη Έκθεσης Αγροτουρισμού 2022 – αιτήσεις και όροι συμμετοχής.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο