Τα πιο πρόσφατα νέα του Δήμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Προσκλήσεις ΟΕ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Κλειστά όλα τα σχολεία στο Δήμο Επιδαύρου την Παρασκευή 18/9, λόγω κακοκαιρίας.

Τα νεα Μας

Για προληπτικούς λόγους, μετά το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που... Διαβάστε περισσότερα → Κλειστά όλα τα σχολεία στο Δήμο Επιδαύρου την Παρασκευή 18/9, λόγω κακοκαιρίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Τα νεα Μας

Σας ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ οτι από το απόγευμα της Πέμπτης 17-09-2020 μέχρι και το Σάββατο... Διαβάστε περισσότερα → ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Διακήρυξη συνοπτικής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου προμήθειας “προμήθεια οχημάτων συλλογής και αποκομιδής απορριμάτων”.

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ την Διακήρυξη Συνοπτικής... Διαβάστε περισσότερα → Διακήρυξη συνοπτικής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου προμήθειας “προμήθεια οχημάτων συλλογής και αποκομιδής απορριμάτων”.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΣΤΟ ΈΡΓΟ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ”

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ την Διακήρυξη Συνοπτικής... Διαβάστε περισσότερα → ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΣΤΟ ΈΡΓΟ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ”

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΣΤΟ ΈΡΓΟ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ”

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ την Διακήρυξη Συνοπτικής... Διαβάστε περισσότερα → ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΣΤΟ ΈΡΓΟ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ”

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Επιδαύρου, την 11-9-2020.

Προσκλήσεις ΔΣ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Επιδαύρου, την 11-9-2020.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Επιδαύρου.

Προσκλήσεις ΔΣ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Επιδαύρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προσκλήσεις ΟΕ

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τελικά Αποτελέσματα της Ανακοίνωσης για την πρόσληψη, με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Επιδαύρου.

Τα νεα Μας

Δείτε εδώ το τελικό πίνακα κατάταξης για τη Μερική Απασχόληση. Δείτε εδώ το... Διαβάστε περισσότερα → Τελικά Αποτελέσματα της Ανακοίνωσης για την πρόσληψη, με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Επιδαύρου.

Close Search Window
Skip to content