Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Επιδαύρου για το έτος 2021

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ τη σχετική Διακήρυξη. Δείτε... Διαβάστε περισσότερα → Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Επιδαύρου για το έτος 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΑΕΠ

Διαγωνισμοί

Για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Έλεγχος ορκωτών λογιστών των οικονομικών... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΑΕΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021.

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ τη σχετική Διακήρυξη. Δείτε... Διαβάστε περισσότερα → ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021.

Διακήρυξη, με συνοπτική διαδικασία, για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ»

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ τη σχετική Διακήρυξη. Δείτε... Διαβάστε περισσότερα → Διακήρυξη, με συνοπτική διαδικασία, για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ»

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Τροφίμων και Γάλακτος.

Διαγωνισμοί

Δείτε εδώ την Περίληψη της Διακήρυξης. Δείτε εδώ τη σχετική Διακήρυξη. Δείτε... Διαβάστε περισσότερα → Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Τροφίμων και Γάλακτος.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Επιδαύρου.

Διαγωνισμοί, Τα νεα Μας

Δείτε εδώ το σχετικό κείμενο.... Διαβάστε περισσότερα → ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Επιδαύρου.

Close Search Window
Skip to content