Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Επιδαύρου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν για 22η συνεχή χρονιά την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου το διάστημα 12 Ιουλίου 2019 έως 11 Αυγούστου 2019, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, πλαισιωμένη από ποικίλες εκδηλώσεις.

 Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος παραγωγοί με τα ακόλουθα προϊόντα:

α. Τρόφιμα-Ποτά-ηδύποτα εφόσον είναι: Τοπικά Αγροτικά προϊόντα χύμα ή συσκευασμένα, προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, προϊόντα με Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), συνεταιριστικά προϊόντα καθώς επίσης προϊόντα ντόπιων παραγωγών-συλλόγων-επιχειρήσεων που είτε παράγουν, είτε εμπορεύονται προϊόντα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

β. Προϊόντα τέχνης, χειροτεχνίας και οικοτεχνίας τα οποία κατασκευάζονται χειροποίητα καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία ή από καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες, συλλόγους ή ιδιώτες με έργα προσωπικής δημιουργίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

γ. Σαπούνια και καλλυντικά παραδοσιακά παραγόμενα ή που η παραγωγή τους βασίζεται στη χρήση φυσικών πρώτων υλών και συστατικών.

δ. Εκδόσεις, γκραβούρες, τουριστικοί οδηγοί, φωτογραφικά και λοιπά λευκώματα που αφορούν:

Ελληνικούς προορισμούς και ταξίδια, την Ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, την λαϊκή τέχνη και παράδοση, ντόπιες γεύσεις, παραδοσιακά προϊόντα και ελληνική κουζίνα.

ε. Καλλωπιστικά μεσογειακά φυτά, κηπευτικά, σπόροι από φυτώρια και ανθοπωλεία (παραγωγοί).

στ. Ξενοδοχειακά καταλύματα, σύλλογοι, ενώσεις, εταιρείες, σύνδεσμοι συναφείς με τον αγροτουρισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως 19/06/2019 είτε αυτοπροσώπως είτε με e-mail: epidavr@otenet.gr ή agrotourismosepidavrou@hotmail.com

Από το Δήμο Επιδαύρου

Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής.

Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής.


Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο