Εκδηλώσεις|

??? ????????? 1? ??????? 2016 ????????????????? ?? ???????? ??? 19?? ??????? ????????????? ?????????, ??? ?????? ??? ??????? ????????? ???????? ??? ???????? ????????? ?. ???/??? ????????.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ.κ. Ντίνα Νικολάκου, Βασίλης Σιδέρης, Φάνης Στεφανόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Τάσος Τζανής, Γιάννης Σαρρής, Ελένη Παναγιωτοπούλου, καθώς και η Προϊσταμένη των Ενάλιων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Αγγελική Σίμωσι.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Δήμαρχος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους στόχους που έχει θέσει ο Δήμος Επιδαύρου και στον σχεδιασμό για την επίτευξή τους, σχετικά με το θέμα του λιμένα Αρχαίας Επιδαύρου και τις ενάλιες αρχαιότητες που βρίσκονται σε αυτό. Η παρουσία της κ. Σίμωσι στα εγκαίνια της έκθεσης, σηματοδοτεί την θετική πορεία στην εξέλιξη του θέματος.

Εξαιρετική υπήρξε η συμμετοχή του παιδικού τμήματος της χορωδίας του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας” που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου παρουσίασε τις δράσεις της και πρόσφερε στους παρευρισκόμενους προϊόντα παρασκευασμένα από τους σπουδαστές της.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας μας χάρισε μια ξεχωριστή συναυλία με θέμα: “Ως πότε πια η τύχη μου θα με έχει δικασμένο να σέρνομε στην ξενιτιά σαν φύλο μαραμένο”. Η εξαιρετική ερμηνεία των παιδιών ενθουσίασε το κοινό.

Στην φετινή έκθεση συμμετέχει με περίπτερο για πρώτη χρονιά και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και 31 Ιουλίου 2016.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν την έκθεση, για την επόμενη εβδομάδα, έχει ως εξής:

  •  Παρασκευή 8/7/2016. Παρασκευή γλυκού τραχανά με μέλι, από τον επαγγελματία κ. Μάλιο Αναστάσιο.
  • Σάββατο 9/7/2016. Pasta Party από την “ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” κ. Ξύδη Ευάγγελο και την “ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΉ ΛΙΜΝΩΝ’ κ. Κακούρο Δημήτριο, με την στήριξη του chef κ. Λέκκα Γεωργίου.
  • Κυριακή 10/7/2016. Μουσική βραδιά με το σχήμα “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο