Ανακοινώσεις|

ethnosinelefsi

? ? ? ? ? ? ? ? ?
????????? ??? 190??  ????????  ???  ??????? ??????????   ???  ??????? ??? ???  ???????????? ??? ???????
??? ??? ????????  ??? ????? ?????????
  
 ?? ??? ???????? ???????? ?????????? ??? ?????? ??? ???????

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημοσίων και ιδιωτικών  καταστημάτων από το πρωί μέχρι τη  δύση του ηλίου κατά την 18η Δεκεμβρίου 2011.

 Παρασκευή  16   Δεκεμβρίου   2011
·    Εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία του  Δήμου   Επιδαύρου.
·    Ώρα 10.00 : Στέψη του Ανδριάντα του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου και κατάθεση στεφάνου στην αναθηματική στήλη της Α΄ Εθνοσυνέλευσης από μαθητές και μαθήτριες.
·    Εκκίνηση του Νεοεπιδαύρειου αγώνα ανωμάλου δρόμου, προς τιμήν της επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης από μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Επιδαύρου.

 Σάββατο  17  Δεκεμβρίου 2011
·    Ώρα 20.00 : Εκδήλωση Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου υπό τη Δ/νση του μαέστρου Θεοδοσίου Αντωνιάδη στο χώρο του πρώην Δημοτικού Καταστήματος της Νέας Επιδαύρου.

Κυριακή  18   Δεκεμβρίου 2011 
·    ΄Ωρα 10.45 : ΄Αφιξη εκπροσώπου της Βουλής των Ελλήνων. Υποδοχή έμπροσθεν του χώρου της Πλατείας Εθνοσυνέλευσης.
·    ΄Ωρα 11.00 : Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιακώβου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Αναστάσιο Σταμούλη, εκπαιδευτικό.
·    Μετάβαση με πομπή στην αναθηματική στήλη της Α’ Εθνοσυνέλευσης στην ομώνυμη πλατεία.
·    ΄Ωρα 11.30 : Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης. Χαιρετισμός και προσφώνηση εκπροσώπου της Βουλής των Ελλήνων. Κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τους κ.κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Βουλευτές Νομού Αργολίδας, Δήμαρχο Επιδαύρου, εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Νέας Επιδαύρου.
·    Ώρα 12.00 : Ελληνικοί χοροί .

 Ναύπλιο  4 Δεκεμβρίου   2011

Ο Περιφερειάρχης  Πελοποννήσου                Ο  Αντιπεριφερειάρχης 
 Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας

  
 Πέτρος Τατούλης                                 Αναστάσιος Π. Χειβιδόπουλος

 ΕΠΕΧΕΙ  ΘΕΣΗ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο