Ανακοινώσεις|

_

?? ??????? 14/11/2011 ? ???????? ????????? ??????????? ??? ??????? ??? ????????? ?????? ????? ???? ?? ????????? ???????? ??? ???????? ??? ??? ?????????????????
??? ??????????? ???? ???? ?? ?????????? ????????? ??? ??? ?? ????? ?? ?????????? ???? ??? ????????? ??? ??? ???????? ??? ???????????? ??? ??????? ???????? ??????????? ?????????? ??? ???????? ????????? ??? ??? ?????????????????.

Την ίδια μέρα οι ενδιαφερόμενοι πληροφορήθηκαν ότι στις 4/11/2011 υπεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες και με πραξικοπηματικό τρόπο η ΚΥΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες από τους υπουργούς Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Σηφουνάκη, Χ. Καστανίδη, Μ. Χρυσοχοίδη, Κ. Σκανδαλίδη, Ε. Βενιζέλο, Ι. Ραγκούση και Π. Γερουλάνο, την ώρα δηλαδή που κατέρρεε η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο Ελληνικός Λαός αγωνιούσε για την τύχη της Χώρας.
Για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου συνεδρίασε εκτάκτως στις 15-11-2011 και ώρα 2μμ και ομόφωνα αποφάσισε να καταγγείλει την πρωτοφανή διαδικασία που ακολουθήθηκε αλλά και την ουσία: Η υπογραφείσα ΚΥΑ όχι μόνο δεν λαμβάνει υπόψη της τις τεκμηριωμένες θέσεις και πολύμηνες διαμαρτυρίες του Δήμου αλλά επιδιώκει με απόλυτη υποκρισία, χρησιμοποιώντας τον όρο «Κορεσμένη» να παραπλανήσει την τοπική κοινωνία ενώ εξασφαλίζει την ανάπτυξη παλιών και νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας με ραγδαία αύξηση δυναμικότητας δεσμεύοντας και την απέναντι στεριά απαγορεύοντας ταυτόχρονα την τουριστική και οικιστική ανάπτυξη καθώς και την αλιεία στις χωροθετούμενες ζώνες.
Ο Δήμος Επιδαύρου θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τον αγώνα του για την ανατροπή της ΚΥΑ και μέσα από την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη υδατοκαλλιέργειας, ξεκινώντας άμεσα με ένδικα μέσα. Για το σκοπό αυτό καλεί σε ενότητα και επαγρύπνηση όλους τους δημότες και τους φίλους.
Λυγουριό, 16 Νοεμβρίου 2011
Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Γκάτζιος

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο