Ανακοινώσεις|

DSC03441 ????????  ?????????  ??? ???/??? ???????? – ?? ?????????? ??? ????? – ??????? ????????? ??? ???? 2500 ?????? ?????????? ?? ????? ???? ???????? ???????? ?? ?????????

συμβάλλοντας έτσι στη νίκη της Δημοκρατίας και του Ελληνικού Πολιτισμού έναντι των Βαρβάρων της Ανατολής- ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Σαλαμίνας και υπόγραψε το *Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης Δήμων* τιμής ένεκεν των Ηρώων – Σαλαμινομάχων. Επίσης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.ΕΠ.  κο  Βασίλειο Μελά παρευρέθη στις διήμερες Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης και 29ης  Σεπτεμβρίου στο χώρο του Αρχαίου Λιμένα της Σαλαμίνας  .

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον δήμαρχο Επιδαύρου Κ. Γκάτζιο Κωνσταντίνο για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις των “Σαλαμινίων 2011” με αποκορύφωμα την τελετή Αδελφοποίησης.

Η Ιστορικότητα των δύο τόπων κάνει επιτακτική την ανάγκη προώθησης κοινών στόχων και συμφερόντων .Έτσι η αδελφοποίηση των δύο Δήμων ανοίγει το δρόμο για ευρύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .Στο πλαίσιο αυτής της προοπτικής συστήθηκε το “Δίκτυο Αδελφοποιημένων Πόλεων Σαλαμινομάχων “ στο οποίο ο Δήμαρχος Επιδαύρου ορίστηκε μέλος της Συντονιστής Επιτροπής για θέματα που αφορούν την προβολή του Δικτύου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ancient_Hurbour_of_Salamis__-_Hellenic_and_Coast_Guard_Memorial_World_Heritage_8295270P1010147P9220105

_002

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο