Ανακοινώσεις|

logodosia??????? ?? ??? ????????? ??? ?????? ????? ??? ??????????, ?? ?????? ???????  ?????????? ??? ????????? ?????????? ???????????????? ??? ???????? ? ??????????? ??????????? ??? ????????? ?????…

για το έτος 2010, την Τετάρτη 17/8/2011 και ώρα 20.00. Κατά τη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Κώστας Γκάτζιος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Ασκληπιείου κ. Χρήστος Τσακαλιάρης, ο πρώην Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αλέξανδρος Λιμνιάτης,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, και πολίτες.

Όμοια ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε και στην Αρχαία Επίδαυρο-έδρα του πρώην Δήμου Επιδαύρου, την Πέμπτη 18/8/2011 προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ειδική συνεδρίαση.
Την ειδική συνεδρίαση στο Λυγουριό παρακολούθησαν πάνω από 200 δημότες απ’ όλο το Δήμο ενώ στην Αρχαία Επίδαυρο η συμμετοχή περιορίστηκε σε λίγα άτομα.
Αισθητή ήταν και η απουσία του πρώην Δημάρχου Επιδαύρου κ. Νίκου Γεώργα και του Δημοτικού του Συμβουλίου.
Αν και τα πεπραγμένα αφορούσαν άλλες δημοτικές αρχές μέσα από τα οποία διαφαίνεται ότι η δημοτική περίοδος που διανύουμε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ο Δήμαρχος επιχείρησε μια γενική ενημέρωση με βάση τα όσα παρέλαβε και τα σχόλιά του κινήθηκαν σε πνεύμα ενωτικό και συναινετικό προκειμένου να «κλείσουν» παλιά θέματα που απασχόλησαν-δίχασαν την τοπική κοινωνία και να εκτελέσει η σημερινή Δημοτική Αρχή απρόσκοπτα το έργο της.logodosia1

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο