Ανακοινώσεις|

roumanos

???????? ???????? ??????

??? ??????? 11 ???????? 2011???????????????? ??? ????????? ????????? ??????? ???????? ??? ?????? ??? ????????? ???? ?????? ?. George Ciamba. ? ????????? ????? ?? ???? ??? ??????????? ????????? ??? ???????? ??? ???????? ??? ??? 14 ??? ??? 17 ???????? 2011 ???????????

να παρευρεθεί στη «Διεθνή Έκθεση Τουλίπας» που λαμβάνει χώρα με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε χρόνο στο Πίτεστι, 100 χλμ. από το Βουκουρέστι. Εκεί, ο Δήμος Επιδαύρου θα συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό περίπτερο όπου θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει τα αγροτικά προϊόντα της επιδαύριας γης και να διαφημίσει τις τουριστικές εγκαταστάσεις.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου ζήτησε από τον πρέσβη να δρομολογήσει συναντήσεις με το δήμαρχο του Βουκουρεστίου και τον Υπουργό Τουρισμού προκειμένου να προωθηθούν θέματα τουρισμού και πολιτισμού από τα οποία θα προκύψουν οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα τόσο για τον Δήμο Επιδαύρου όσο και για την Αργολίδα γενικότερα.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν δώρα και παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των υψηλών φιλοξενούμενων.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο