Ανακοινώσεις|

2

???????? ?????????????

?? 2011 ????? ??? ?????? ??????? ??? ??? ????? ??? «?????????? ??? ?????????», ?? ????? ??????????? 14 ?????? ???????? ????????? ??? ?????????????? ??????? ??? ?????, ??? ???? ??? ??? ????? ???? ???????????? ??? ?????? ???????,

με αντικείμενο την προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τις αγροτουριστικές δραστηριότητες που δειλά, δειλά ξεκινούσαν στην Ελλάδα. Οι Γιορτές Αγροτουρισμού ξεκίνησαν στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, πλαισιώνοντας το Μουσικό Ιούλιο στο Μικρό Θέατρο και το Φεστιβάλ του Αρχαίου Θεάτρου. Ο Δήμος Επιδαύρου, ετοιμάζει φέτος μια σειρά σημαντικών πολιτιστικών γεγονότων αλλά και καινοτομιών για το «Πανηγύρι» που θα ανανεώσουν το θεσμό και θα του δώσουν μια νέα διάσταση. Η έκθεση των προϊόντων θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή, και, εκτός από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και του Μουσικού Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο, θα υπάρξουν και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Το «Πανηγύρι Αγροτουρισμού» της Επιδαύρου θα γίνεται φέτος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ξεκινώντας από τις 01 Ιουλίου και τελειώνοντας στις 31 Ιουλίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στον Δήμο εώς τις 10-06-2011.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο