Font Size

Cpanel
Back ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις

Epidavros Triathlon, επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Heilbronn της Γερμανίας.

To διήμερο 5-6/2/2018 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του  πανεπιστημίου Heilbronn University of Applied Sciences στο Baden-Württemberg της Γερμανίας  η  συνάντηση μεταξύ  επιτροπής του Epidavros Triathlon και της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου που έχει αναλάβει το project της διεθνοποίησης  του Epidavros Triathlon.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουάριου 2018 13:52

Περισσότερα...

Eκδόθηκε η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, όπου περιλαμβάνονται και τρεις θέσεις στο Δήμο Επιδαύρου.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/2-2-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Φεβρουάριου 2018 08:37

Περισσότερα...

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ


Το Κέντρο Υγείας Λυγουριού μας προσκαλεί όλους να παρεβρεθούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2018 :

Προγραμματίσαμε μία εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Λυγουριού, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 στις 08:30 το βράδυ στο εστιατόριο « Βάγιας».

Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο Κέντρο Υγείας δεν είναι απλά ένα τυπικό συναπάντημα και μια ετήσια εκδήλωση ρουτίνας.

Είναι ένα ακόμα στοίχημα, μία ευκαιρία να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας με την τοπική κοινωνία. Για εμάς ο ασθενής δεν είναι ένας καταναλωτής υπηρεσιών υγείας, δεν τον αντιμετωπίζουμε ως αριθμητικό διαδικαστικό γεγονός της ιατρικής αγοράς…..Για εμάς ο ασθενής πολίτης , έχει ανθρώπινο πρόσωπο.

Τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες και νύχτες το χρόνο, το Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από τις 15 Δεκεμβρίου 1986, αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για τα καθημερινά προβλήματα αλλά και τα επείγοντα περιστατικά των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής.

Για ένα βράδυ σας προσκαλούμε να συνδιασκεδάσουμε και κόντρα στα συνηθισμένα να μοιραστούμε όχι το άγχος , τον πόνο και την αγωνία αλλά την χαρά και την καλή διάθεση.

Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας θα μας τιμήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Ο Υπεύθυνος για την Επιστημονική Λειτουργία

του Κέντρου Υγείας Λυγουριού

Κόκκας Βασίλειος

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουάριου 2018 14:22

Με Επιτυχία η τιμητική εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 30 Ιανουάριου 2018 12:14

Περισσότερα...

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ


Ο Δήμος Επιδαύρου με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχεται το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού προς ευλογία των πιστών και ενίσχυση του φιλοχρήστου λαού την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 .

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 29 Ιανουάριου 2018 13:13

Περισσότερα...

Μελέτη για διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon.

Ο Δήμος Επιδαύρου και η συνδιοργανώτρια εταιρεία whynot του Epidavros Triathlon, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητικού Management του Heilbronn University της Γερμανίας, διερευνούν πιθανούς τρόπους και δυνατότητες ώστε το Epidavros Triathlon να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στο άμεσο μέλλον, καθιστώντας το αγώνα αυτόν μια διοργάνωση με σημαντική διεθνή απήχηση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταπτυχιακοί φοιτητές του παραπάνω Πανεπιστημίου στα πλαίσια της μεταπτυχιακής τους διατριβής, εργάζονται πάνω σε δυνητικούς τρόπους οργάνωσης, προώθησης και προβολής της διοργάνωσης σε αθλητές ξένων χωρών. Το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο και την Οργανωτική Επιτροπή του Epidavros Triathlon στην Γερμανία ώστε να συζητηθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των μελετών που έχουν γίνει.

Τα οφέλη από τις παραπάνω ενέργειες είναι πολλαπλά τόσο για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Επιδαύρου όσο και για τους συμμετέχοντες στον αγώνα αθλητές. Επιτυγχάνεται μια σημαντική και συνεχής προβολή των σημαντικότατων μνημείων και αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής της Επιδαύρου, ενισχύοντας το ήδη σημαντικό τουριστικό ρεύμα και βοηθώντας την ανάπτυξη των τοπικών τουριστικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.  Στον αθλητικό τομέα, τα επόμενα χρόνια, οι συμμετέχοντες στο Epidavros Triathlon, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν διεθνή αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες.

                                                                                                  Ο Δήμαρχος

                                                                                        Κωνσταντίνος Γκάτζιος

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 29 Ιανουάριου 2018 12:31

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 01/02/2018 και ώρα 12:30'.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Ιανουάριου 2018 14:40

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 01/02/2018 και ώρα 11:30'.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Ιανουάριου 2018 14:32

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 30/01/2018 και ώρα 11:30'.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 25 Ιανουάριου 2018 14:35