Font Size

Cpanel
Back ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 17/7/2018 και ώρα 10:30 π.μ.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 17/7/2018 και ώρα 10:30 π.μ.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 17/7/2018 και ώρα 09:00' π.μ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 13:35

«Υπέροχοι Άνθρωποι» 2018 από τον «Καββαδία».

με τιμώμενο πρόσωπο τον καθηγητή αρχαιολογίας

 Βασίλειο Λαμπρινουδάκη

 

Οι «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» γεννήθηκαν ως ιδέα πριν από δώδεκα χρόνια. Μια νύχτα καλοκαιριού στο Λυγουριό. Στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, εκεί όπου η αύρα κάνει κύκλους θετικής ενέργειας, εκεί όπου η «αύρα δρα». Κάτω από τον έναστρο ουρανό και με το διακριτικό τραγούδι των τζιτζικιών, για συνοδό της νυχτιάς, η ιδέα...έγινε πραγματικότητα.

Πρώτος υπέροχος άνθρωπος, ο Σταύρος Παράβας. Δεύτερος υπέροχος άνθρωπος, ο Νικήτας Τσακίρογλου. Τρίτος υπέροχος άνθρωπος, η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη. Τέταρτος υπέροχος άνθρωπος ο Κώστας Καστανάς. Και τώρα...πέμπτος υπέροχος άνθρωπος ο Βασίλης Λαμπρινουδάκης.

Έτσι, την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον ομότιμο Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνο των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, Βασίλειο Λαμπρινουδάκη, μέσα από ένα παζλ στιγμών. Τη βραδιά παρουσιάζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Δέσποινα Σωτηροπούλου. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο τενόρος Ντίνος Καλύβας, στο πιάνο συνοδεύει η Μαρία Ζαρκάδα. Σκηνοθετεί ο Ίων Ξυπολιάς.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Είσοδος ελεύθερη

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.

Δείτε εδώ την αφίσα της εκδήλωσης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 09:39

ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ - ΧΟΡΩΔΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ : ΛΥΓΟΥΡΙΟ (ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

Τρίτη 10 Ιούλιος 2018, 21:00 - 23:00

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 12:59

Περισσότερα...

Ανακοίνωση για πρόσληψη με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς στην Π.Ε. Αργολίδας (ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ).

Ανακοίνωση για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εργατών αποθήκης.

Προθεσμία έως την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση…

Δείτε εδώ το Υπόδειγμα Αίτησης εργατών…

Δείτε εδώ το διαβιβαστικό…

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 11:59

H Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε με επιτυχία στην εκδήλωση με τίτλο “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΡΙΜΕΣ”.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας” που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η δημοτική μας χορωδία συμμετείχε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και τραγούδησε τραγούδια γνωστών Ελλήνων δημιουργών στο εργοστάσιο “Πελαργός” στην εκδήλωση με τίτλο “ΜΟΥΣΙΚΕΣ  ΡΙΜΕΣ”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι χορωδίες:

·         Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών και το

·         Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου “ΣΥΜΦΩΝΙΑ”, με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε ο μαέστρος και αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης, ενώ στο πιάνο μας συνόδευσε η Ελένη Μπέλεση.

Η βραδιά έκλεισε με τρία τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που τραγούδησαν και οι τρεις χορωδίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Αχιλλέας Μπαντανάς και η κ. Καλλιόπη Ζάχου-Καλκούνου, Υπεύθυνη Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων.

Λυγουριό, 4 Ιουλίου 2018

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κων. Μελάς

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 10:57

Με Επιτυχία η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τη διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon.

Στις 28 Ιουνίου 2018, στον Αρχαιολογικό Χώρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (αίθουσα Ξενία), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη  διεθνοποίηση του Epidavros Triathlon από το Δήμο Επιδαύρου και τρία μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Heilbronn University, το American College of Greece/Deree Athens και το University of Novi Sad,

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 13:32

Περισσότερα...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μουσική παράσταση με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη “ Απο τους Queen στον Μάνο Χατζιδάκι “ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου στις 21.00 στο Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου και αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή την ίδια ώρα και στο ίδιο χώρο .


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Ιούνιου 2018 20:46